2777
2789
عنوان

پسرم نیمه اولیه بفرستم مدرسه یا نه

333 بازدید | 20 پست

سلام عزیزان

پسرم الان ۵سالشه  متولد۲۵شهریور هست

۵ماهه که میره پیش۲یادگیریش خوبه حروف و اعداد یاد گرفته ولی الان خسته شده میگه نمیزارن بازی کنم

مهدش ۲ساعت در روز هست

سال دیگه که تازه۶سالگیش پر بشه باید بره کلاس اول

اما پسر بزرگم که میشه اون موقع کلاس چهارم هم هست تو مدرسش

پسر بزرگم توی درس نوشتن اذیت میکنه 

باخودم میگم اگه اینم بره مدرسه باهم تکلیف می‌نويسن بزرگه هم اذیت نمیکنه

از طرفی پسر کوچیکم ریز جسه هست و بچست هنوز 

به نظرتون چیکارکنم؟؟؟؟

مگه دست شماست؟ هر موقع که وقتشه باید بره دیگه، نه زودتر نه دیرتر

بزن باران که دین را دام کردند... شکار خلق و صیدخام کردند... بزن باران خدا بازیچه ای شد...که با آن کسب ننگ و نام کردند ❤️🤍💚 و به تاریکیِ امـروز قسم؛ که بلندای شبِ شـهر به سـر خواهـد شـد ✨🕊️🤍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۵ شهریور ۹۸؟

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
اتفاقا دست ماست 😂

جدی میشه نفرستاد؟؟ 😐چیزی نمیگن؟؟ 

بزن باران که دین را دام کردند... شکار خلق و صیدخام کردند... بزن باران خدا بازیچه ای شد...که با آن کسب ننگ و نام کردند ❤️🤍💚 و به تاریکیِ امـروز قسم؛ که بلندای شبِ شـهر به سـر خواهـد شـد ✨🕊️🤍 

من فکر میکنم هر چی بزرگ تر باشه عقلش بیشتر میشه و بهتر می فهمه

دختر یکی از معلم های ما چون نیمه اولی بود زود رفته بود مدرسه با وجود اینکه درسش خوب بود مامانش دوباره اونو فرستاد کلاس دوم 

بعدش هم تیزهوشان قبول شد 

به نظر من نفرست بذار یه سال دیگه بفرست مغزشم رشد میکنه از همکلاسی هاش که کوچیکترن جلو هست و راحت‌تر درس رو متوجه میشه هم یه سال بیشتر از بچگیش لذت میبره بدون مدرسه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

زود نفرست از درس زده میشه

من اول هفت سالگی رفتم کلاس دوم اشتباهه واقعا

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند. پیش من از غم تلخی ایام مگو من خودم تلخ ترین حادثه تاریخم منتظر روزای خوبم بودم نگو روزایی که گذشت روزای خوبم بوده تازه...