2777
2789

می‌خوام یه قضیه ای رو تعریف کنم که یکسال پیش برا کسی اتفاق افتاده،یه مردی،البته مرد که نمیشه گفت یه نامردی با برادر خودش و ، زن و بچه خودش میرن مسافرت،بعداز چند روز گردش،برادر طرف، به زنداداشش، که تو حموم بوده،گوشیشو از دریچه حموم میگیره و نمی‌دونم فیلم میگیره یا فقط به صورت اینک چون دریچه بالا بوده و نمیتونسته ببینه،دوربین گوشیش بالامیگیره که بتونه ببینه،زنداداشه میبینه گوشی برادرشوهرشو،یهو شوهرش صدامیزنه،میاد،میگ برادرت داشت با گوشیش منو میدید،شوهره میزنم زیرش خلاصه زنه میبینن هیچکدوم گردن نمیگیرن،داد و بیداد می‌کنه و صاحب خونه ای که طبقه بالا زندگی میکرده،فقط می‌فهمه که دعوایی شده،ولی ندونسته جریان چی بوده،خلاصه طرف میخواد بدونه بعداز گذشت یکسال از اون خاطره گند و اتفاقی که بیشتر اوقات مثل خره جونشو میخوره و لدترش اینکه شوهر اون زن آنقدر بی غیرت تو کل زندگیش که فقط این یه گزینشه،ایا اون زن می‌تونه با شکایت اثبات کنه یا حداقل طبق معمول دوتا شاهد میخواد برا اثباتش،ایا راهی هست برا اقدام قانونی آیا به نتیجه ای میرسه یا هیچ..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تو دادگاه نیستم ولی تا جای که دور برم دیدم شنیدم ...الکی شکایت نکنه که هیچی دستشو نمیگیره فقط خرج الکی میکنه..تازه ادن طرف میتونه ازاین خانم شکایت کنه که تهمت زده قصد باج گیری داره.باید خانم ثابت کنه این کارو وگرنه دهنش سرویسه

😡فقط طلاق😡
دقیقا الان چه جرمی اتفاق افتاده؟ و چجوری میخاد ثابت کنه؟ اینکه برادرشوهره با گوشی کنار دریچه دیده و ...

بله تمام جوانب در نظر گرفته شده و متاسفانه خود اون خانومم به تمام این چیزا فکر کرده و هیچ..

بله شنیدم احاده حیثیت رو..

بله.

بابا طرف مدرک میبره شاهد میبره باز میگن کمه نه نمیشه این که دلیل نشد...بعد انقد دادگاه ادم اذیت میکنه هی میگه بزو ماه بعد بیا برو ۳ماه دیگه بیا..

اگر همون روز شکایت میکرد گوشی طرف میگرفتن معلوم میشد حتی فیلمیم بود پاک میکردن و تحدید میکردن اگر فیلمی پخش بشه از چشم شما میدونیم اینا

😡فقط طلاق😡
حق داری چیز ساده ای نیست هر لحظه با آدم میمونه و از همه چیز میترسه بعدش

یک روز شده با نفرین اون زن که فقط خدا می‌دونه اونروز چی گذشته ..جوابشو خواهد گرفت،بخدا گردی زمین وگردشش بی دلیل نیست

شاهد ندارید ک سخته

آدم وقتی ازدواج می‌کنه بنظر من بجا سکه و نفقه و مهر باید دو الی چهار انسان اونم بالغ رو که بعنوان شاهد،بزنه پای سندازدواجش،تا اونا شهادت اعجوبه بودن بعضیا رو بدن

آدم وقتی ازدواج می‌کنه بنظر من بجا سکه و نفقه و مهر باید دو الی چهار انسان اونم بالغ رو که بعنوان شا ...

بمیرم براتون منم تجربه سختی دارم یه ازدواج ناموفق داشتم بدترین هارو تجربه کزدم ازدواج دومم خداروشکر همسرم خوبه شما هم جدا شید تقاص کار اشتباهشون جدا شدن از شما باسه 

بله.بابا طرف مدرک میبره شاهد میبره باز میگن کمه نه نمیشه این که دلیل نشد...بعد انقد دادگاه ادم اذیت ...

مشخص نیست فیلم گرفته،حتی گوشیش از دستش گرفتن و حتی سطل اشغال گوشی هم چیزی نبوده،طرف دیگ مسلط ب گوشی خودش و می‌دونه سطل آشغالی هم هست،اگر بحث گوسیه،طرف گوشیشو فروخته ولی به خط کی ریجستری کرده،گوشی رو ب عنوان مدرک میشه گرفت ازش،ولی اووووووه ه ه،طرف قتل می‌کنه ،پوشه و برگه آچهار انقد گرونه حتی پرونده سازی نمیکنن،چه برسه رسیدگی..