نیم ساعته از خواب بیدار شدم انقدر میترسم دیگه خوابم نمیبره . خواب دیدم میخوام دستمال کاغذی بذارم تو دستشویی یهو یکی از برگه های دستمال کنده شد بعد خیلی ترسیدم که چرا اینجوری شد . به مامانم گفتم . مامانم اومد بذاره دوباره یکی دیگه کنده شد . گریه میکردم به مامانم میگفتم جن داریم . تو رو خدا نرو بیرون منو تنها نذار . من تو خونه میترسم . اینو بگم اصلا هیچی دیده نشد . فقط این دستمالا که کنده میشد تو خواب میگفتم جن داره بر میداره. فقط گریه میکردم و به مامانم التماس میکردم که منو تو خونه تنها نذاره. تعبیرش چیه؟؟😭😭😭😭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!