2777
2789
عنوان

تعبیر خواب جن

378 بازدید | 16 پست

نیم ساعته از خواب بیدار شدم انقدر میترسم دیگه خوابم نمیبره . خواب دیدم میخوام دستمال کاغذی بذارم تو دستشویی یهو یکی از برگه های دستمال کنده شد بعد خیلی ترسیدم که چرا اینجوری شد . به مامانم گفتم . مامانم اومد بذاره دوباره یکی دیگه کنده شد . گریه میکردم به مامانم میگفتم جن داریم . تو رو خدا نرو بیرون منو تنها نذار . من تو خونه میترسم . اینو بگم اصلا هیچی دیده نشد . فقط این دستمالا که کنده میشد تو خواب میگفتم جن داره بر میداره. فقط گریه میکردم و به مامانم التماس میکردم که منو تو خونه تنها نذاره. تعبیرش چیه؟؟😭😭😭😭

تو در دیوار خونه با دستت یا علی بنویس 

چیز خاصی نیست 

علی رو دوست داشته باش❤️

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شایدتعبیری نداره اگرم داره به خوب بردار

آیت الکرسی وچهارقل بخون آروم میشی

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

دو هفته ای هم هست نمازو شروع کردم میخونم

انشالله پایدار باشی 

منم باز شروع کردم 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
منم چند شب پیش خواب جن دیدم شوهرمو صدا کردم که بیا داشت منو دخترمو اذیت میکرد اسباب بازی بچمو میکشید ...

تعبیر نداره نترس

شمام به در و دیوار خونه یا علی بنویس با انگشت

جوهر موهرم نمی خواد

به کسی هم حرفی نزن 

خب باشه مگه چیه؟منم دارم یه جن خیلیم بامعرفت مهربونهوالا بزرگش کردین اگد نترسین هیچ چیز خواصی نیست

از یه خواهر شوهر فقط همین مدل حرف در میاد 😁