2777
2789

هزار بار مرور کردم تا امشب دیدم جایی که نباید و با هیچ منطقی جور درنمیاد خیانت کرد ولی وقتی باهاش حرف زدم و گریه و اشتباهشو قبول کرد و تموم کردیم انگار خشمم تموم شد خوابم نمی‌بره با این فکر که شاید زیاده روی کردم و الان داره گریه میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیانتش در چ حد بود

نمیتونم بگم رابطه ای برقرار کرد ولی بازم وقتی که من نبودم و میدونست اگه بفهمم خون به پا میکنم باهاش چت میکرد و یه جورایی سعی می‌کرد لاس بزنه

هیچ هم پشیمون نیس سه سال پیش اونم پشیمون بود کلی خواهش و التماس کرد که ببخشمش برگشتم ولی بازم تکرارش ...

عقل منم میگه اگه مچشو نمیگرفتم معلوم نیست به کجا می‌رسید ولی بازم آخرش خوابم نمی‌بره😂

خیانت ببخشی باز تکرار میکنه

نه بخشیدن که اصلا تو کار نیست فقط دلم میسوزه واسش که سعی دارم به دلم بگم تو کار بقیه دخالت نکنه و بزاره بخوابم فردا ساعت شیش باید پاشم😂

نمیتونم بگم رابطه ای برقرار کرد ولی بازم وقتی که من نبودم و میدونست اگه بفهمم خون به پا میکنم باهاش ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

داعما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور

نمیتونم بگم رابطه ای برقرار کرد ولی بازم وقتی که من نبودم و میدونست اگه بفهمم خون به پا میکنم باهاش ...

میدونی ادم خیانت کار بازم خیانت میکنه؟ میدونی گریه ها ش الکی بوده و خواسته خودشو تبرئه کنه و شکرد مردای خیانت کارد مظلوم نمایی؟؟

میدونی ادم خیانت کار بازم خیانت میکنه؟ میدونی گریه ها ش الکی بوده و خواسته خودشو تبرئه کنه و شکرد مر ...

میدونستم ولی نیاز داشتم یکی بگه بهم که دوباره ام این کارو میکرد و گریش بخاطر اشتباه خودش بوده 

مرسی که یادم آوردی 

میدونی ادم خیانت کار بازم خیانت میکنه؟ میدونی گریه ها ش الکی بوده و خواسته خودشو تبرئه کنه و شکرد مر ...

طرف من ده تا قسم خورد که نکردم و کسی نیست سر مچشو با زن شوهردار گرفتن از در مرد خیانت کارو بیرون کنی از پنجره میاد تو