2777
2789

سلام خانما خوبید 

نیمه شبتون بخیر 😅...من چادری هستم و اولین قراره که می‌خوام برم خواستگارم رو ببینم ...نمیدونم شال چه رنگی بپوشم یا چه استایلی داشته باشم ! یا چه سوالاتی بپرسم ..‌میشه اگر تجربه ای دارید راهنمایی کنید ممنونم 💖

خانمی من یه بار شمارو قضاوت کردم حلال کن

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه نمیدونی چه سوالاتی بپرسی یعنی هنوز وقت ازدواجت نیست پشیمون میشی چون نشون میده خودتو نمیشناسی اول ...

سلام ممنون ولی منظورم این بود که چه سوالاتی بنظر کسانی که متاهل هستند مهم تره ...نه اینکه نمیدونم چی بپرسم 😅

عزیزان میشه ازته قلبتون دعام کنیدمعجزه کنه خدابرام ومشکلم فوری حل بشهلطفایه صلوات بفرستیدبرام

سلام عزیزم آیه الکرسی خوندم انشاالله به راحتی زایمان کنید 

سلام ممنون ولی منظورم این بود که چه سوالاتی بنظر کسانی که متاهل هستند مهم تره ...نه اینکه نمیدونم چی ...

سوال پرسیدن بدرد نمیخوره باید رفتاراشو ببینی 

مثلا موقع رانندگی چه اخلاق و رفتاری داره همونو میاره تو زندگی 

رفتارش با مادرش چجوریه در آینده رفتارش با توهم همونجوره 

رفتار پدرش با مادرش چطوره 

وقتی میرید کافه یا رستوران دست و دلبازه یا خسیس 

از نظر سوالم بعد دوسال زندگی که کردم و به چالش خوردم بنظرم تعداد بچه رو بپرسی مهمه 

چون من بچه دوست ندارم و شوهرم بچه زیاد میخواد 

و من اونموقع نپرسیدم ازش

لباس  که هرچی که خودت همیشه میپوشی زیاد کاری نکن معمولی بپوش انگار با دوستت داری میزی بیرون 

سوالاتی که من قبلا از همسرم تو دوستی پرسیدم

موضوع مالی بدون خجالت بپرس که درامد و اینکه چیا داره و هرچی که داره نداره مهم نیست مهم اینه که جقدشو خودش تلاش کرده براش و چقد عرضه داره که اضافش کنه

از نظر مالی چقد میتونه تورو در رفاه بذاره 

بیماری زمینه ای 

دوست داره همسرش در اینده کار کنه یا نه

الویتش‌ به ترتیب د خانواده کیه و با کی تو خانوادش راحت تره و چرا

بعد از ازدواج اولویتش کی هست

دوست داره چندتا بچه داشته باشه

دوست داره کجا زندگی کنه در اینده برنامه مهاجرت یا تعویض محل زندگی حتی محله در شهرخودش

اخلاقی که داره و از نظر خودش اخلاق بدیه

اخلاقی که داره و از نظر خودش اخلاق خوبیه

تصویری که از خوشبختی ت و ذهنش داره

بنظرم صداشو هم ضبط کن که بعدا بتونی ببستر فک. کنی

بپرس هزینه های منزل رو چجوری هندل میکنن

بپرس تمیزی و سلامت دهان و دندان براش مهمه

بگو لباس های شخصیش رو خودش میشوره

بپرس اگه موضوعی عصبانیش کنه چه عکس العملی نشون میده

بگو برا خودت هزینه هایی داری

بگو برات اولویت احترام به خانوادس

محل زندگی رو بپرس نبردت خونه مادر شوهر

بگو هرچی برا خودش میپسنده برا تو هم میپسنده