2777
2789

سلام عزیزان 

من با یکی حدود دوسال بودم ک تو این دوسال بحثی نداشتیم تا به الان چون سنامون یکم ناجور بود اون پخته بود یعنی اینجور (فکر میکردم) احترام میزاشت بهم هرسری میومد با گل یا از رفتاراش میفهمیدم دوسم داره و مهمم براش پیش خوانوادش ۴ سری رفتیم خلاصه یچیزایی شد یک ماه پیش این اقا اومد کات کرد باهام و اینکه حرف ازدواجم زد منو امیدوار کرد قسم میخورد اینارو تا الان ب هیچکسس نگفته

ناجور دلمو شکست دلم تیکه تیکه شد خب دوسال کم نیست من دوسش داشتم واقعا من یک ماهه تو دلم آه میکشم از اونجایی ک این اقا پیجش پابلیکه و فالوراش زیاد زد منو انفالو ریمو کرد اخرین بار جوابشو ندادم کلا من خودش میدونست چ دختریم از اون دختراش نبودم همیشه هرجا میبرد تعریف میکردن چ دختر سنگینی اورده با خودش و همهههه یعنی اینطور بودم دختر ولنگ و باز و اینا نبودم دختر خونگی بودم اینارو میگم ک بدونید داستان چطوره و من اینطوریم 

بعد سری اخر تو حرفاش بهم گفت کثیف و اینا ک از این اقا بعیددددد بود اصلا این حرفارو بزنه تو این دوسال چیزی نشده بود ک بهم بگه یهو اومد گفت تو کثیفی تو فلانی سنمون نمیخوره درصورتی ک ما حرف زده بودیم دو طرف مشکلی نداشتیم با این قضیه هیچییی 

اما من ناجور دلم شکست با این حال من احترام سنشو همیشه داشتم همیییشه اینم بگم ۱۷ ،۱۸ سال تفاوت سنی داشتیم 

خب تموم شد اما گفتم اشکال نداره کارما جوابشو میده اما قلبم بدجوری شکست من هیچ خطایی ازم سرنزده بود چون به گفته خودش با دخترای اینستا فرق دارم بخاطر ایناست دوسم داره

بعد الان شنیدم پاش از کجا تا کجا تو گچه خواهرمو مادرم میگن دل شکستن تاوان داره من خوشحال نیستم بابت این موضوع اما به یک ماه نکشید.. 

خدایا ممنونم ک بهتر از ما جواب میدی 🫠

اما کاش امیدوارم نمیکرد اما کاش اگر بقول خودش سنمون نمیخورد دوسال منو الاف نمیکرد ک اخرش با این سنش ی جمله بندی خوب نکرد اگر میخواست کات کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا اون هر بلایی سرش بیاد ینی سر نفرین توعه🤧؟ ولش کن با اون بدبخت میشدی جای پدرت بوده  خدا نجاتت داده برو خداروشگر کن ببین چی کار کردی که نزاشته با اون ازدواج کنی بدبخت شی

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

حالا اون هر بلایی سرش بیاد ینی سر نفرین توعه🤧؟ ولش کن با اون بدبخت میشدی جای پدرت بوده خدا نجاتت د ...

اره اینم هست 

اما من ک نمیخواستم ازدواج کنم همین الان باهاش اون میگفت من چیزی نمیگفتم 

اره شاید یه خیریتی توش بوده

کاش اون پسری که خواهر بیچاره من هم بدبخت کرد کارما پس میداد چقدر غصشو میخورم مرتیکه بهش خیانت کرد رفت بعد یک سال برگشت با التماس بهش سر دوماه باز بهش خیانت کرد رفت خواهرم بلند نشده دیگه شکسته از اتاقش بیرون نمیره

عدالت ،تقاص،تاوان ،کارما همش یکیه حالا ما کلمه را به عربی بگیم فارسی بگیم چینی بگیم چه تفاوتی داره م ...

شنیدی میگن همه چیز از یک سلام علیک شروع شد 

اینم فقط یک کلمست ولی شروع ماجراست که البته پیشرفتم کردیم 

بیشتر تحقیق کنین متوجه میشین خیلی ها بودایی شدن و خودشون خبر ندارن