2777
2789
عنوان

حرفای نامزدم🥺🫂❤️‍🩹

364 بازدید | 11 پست

بچه ها دیشب داشتیم حرف میزدیم، یه سال و نیمه که عقدیم

بعد گفت که تو واقعا سیاست های زنانگی بلدی، اینو همه میگن😑

بعد گفتم کی

گفت حالا نباید بگم در اصل ولی خب خیلی عجیبه تونستی منی رو که با هیچکس رابطم خوب نیس و با کسی کنار نمیام رام خودت کنی

حقیقتا خیلی خوشحال شدم که خوشحاله و ازم راضیه

بچه ها تو زندگیتون اولویتتون شوهرتون باشه، به حرف بقیه هم گوش ندید اگ اون اولینتون باشه شمام اولینش میشید

همسر من کمتر وقتی پیش میاد که اینجوری بگه

ولی وقتی میگه میدونم که صدرصد راست میگه🫂❤️‍🩹🥺

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پایدار عزیزم من وقتی خوشحالم اینطوری حرف میزنم وقتی ناراحتم و دعوا میکنیم همش فکر میکنم ظرف خانوادشه

مرسی گلم🫂❤️‍🩹

اگ طرفش باشی اونم طرفته عزیزم

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

خوشبخت و مانا باشید حرفتو قبول دارم

مرسی قشنگمم 🥺🫂

مرسی گلم🫂❤️‍🩹اگ طرفش باشی اونم طرفته عزیزم

بقران ک اینطور نیست 

همیشه اولویتت خودت باشی خیلی بهتره 

من جونمم براش میدم اونم همینطور ولی این تفاوت هاست ک قشنگه

هضم کردن تفادت ها میشه تفاهم 

بقران ک اینطور نیست همیشه اولویتت خودت باشی خیلی بهتره من جونمم براش میدم اونم همینطور ولی این تفاوت ...

چی بگم گلم

🫂🥺❤️‍🩹خوشبخت باشید الهی

الهی عزیزم پایدار باشین😍

منم نامزدم توی شهر همه میشناسنش از دخترا فراری بود هم خوشگل بود هم اوضاع مالی خوب و جایگاه عالی دخترا بهش پیشنهاد میدادن ولی میگفت از دخترا میترسم از اینکه نتونم از پسش بر بیام

خودشم میگه هیچ کسی باورش نمیشه هنوز ک انقدر عاشق شده باشم یه چیزی دیدم ازت که نظرم عوض شد راجب دخترا 

حتی زمانی ک رفتیم توی رابطه رفیقاش ویس میفرستادن براش فیلم می‌فرستادن میخندیدن میگفتن امیر آقا تو به درد ازدواج نمیخوری از وقتی یه دختر خوب پیدا کردی ۴ روز یکبار جواب ما رو میدی😁

من یکسال و نیم تمام پنهانی دوستش داشتم و اینو ک متوجه شد من یک سال و نیم به خاطرش همه کاری کردم اومد جلو 

گفت از هر کی پرسیدم گفتن مثل مادرشه خیلی دختر خاکی و با غیرتیه🥲

هنوزم میگه تو یه معجزه ای 

تازه یاد حرفای مامانم میوفتم همیشه که بابام بهش بی محلی می‌کرد قدرشو نمی‌دونست میگفت منو اینجوری نبین مطمئنم یه پسری میاد توی زندگیت ک قدرتو خیلی میدونه و اینطوری هم شد 

شاید دعای مامانم بود ک بهم رسیدیم🫶🏻🫠

که عشق از پیله های مرده هم پروانه میسازد

استارتر شغل خودت و همسرت چیع

همسرم شرکت کار میکنه و من بیکارم😑😁

الهی عزیزم پایدار باشین😍منم نامزدم توی شهر همه میشناسنش از دخترا فراری بود هم خوشگل بود هم اوضاع ما ...

پایدار باشید گلم🫂🥺