2777
2789

دخترم کلاس دومه دبستانه،بدون تذکر من درس و مشقش رو انجام نمی ده ازتون ممنون می شم راهنمایی ام کنید چکار کنم تا خودخوان بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر منم باید کنارش بشینیم 

ولی تا میرسه باید انجام بده

نمیندازه اونجا واس اخرین لحظه

میگه میخوام همه رو تموم کن خیال راحت بازی کنم😀

😎😀پوزیشن موردعلاقم اینه که من زیر باشم 👇پتــو رو😀👆

استاتر چرا بهش مدام تذکر میدی و حرص میخوری

اینطوری دخترت جهت اذیت شما کمتر هم درس میخونه 

بهتره وقتی از مدرسه میاد و ناهار میخوره بهش بگی تکالیفش و انجام بده و بعد استراحت و بازی میتونه بکنه 

اگه هم انجام نداد دیگه نگو تا خودش با تبعات رفتارش مواجه بشه

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 
بچه های شما هم همین طورن

من بچه ندارم. خودم جز اونا بودم که درس خودم میخوندم ولی تو بچه های امروزی کسی رو ندیدم اینجوری باشه مگه اینکه از این مدرسه ها باشن که همونجا تکالیفشون رو انجام میدن. اگه زیاد شیطونه پیش یه مشاور برو کمکت می کنه

بیا حالا قهوش با من شکلاتش هم با تو

کم کم خوب میشه ،برای نوشتن تکالیف باهش مسابقه بذار مثلا بگین من ظرفامو میشورم تو مشقات و بنویس ببینیم کی زودتر تموم میکنه ،

خدایا به من بفهمان که بی تو چه میشوم اما نشانم نده......خدایا هم به من بفهمان هم نشانم بده که با تو چه میشوم
استاتر چرا بهش مدام تذکر میدی و حرص میخوری اینطوری دخترت جهت اذیت شما کمتر هم درس میخونه  بهت ...

متشکرم عزیزم از راهنمایی خوبت،آخه اینا از بس کلاسشون شلوغه معلمشون نمیرسه مشقاشون رو ببینه،تا حالا شده ننوشته رفته مدرسه معلمشون اصلا متوجه نشد،یا وقتی درسی نخونده میره معلمشون یقه ی ما رو می گیره چرا بچه ات درس نخونده

منم دخترم کلاس دومه تا از مدرسه میاد اول مشقاشو مینویسه بعد کارای دیگه. چون پدرش بهش گفت نبینم بیام خونه ببینم هنوز مشقات مونده   پارسال کمی اذیت کرد اما امسال عادت کرده تا میاد اول مینویسه تکالیفشو. منم کنارش نیستم مشغول کارای خودمم اما اخر همه رو چک میکنم

نه حوصله نصیحت دارم نه سردر میاره کسی ازکارم

تذکر نده، یبار که انجام نداد معلمش دعواش کرد اونوقت حساب کار دستش میاد

البته معلم هم‌معلمای قدیم

روشهای تنبیهی بسیار کارامدی داشتن😁

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  

من پسرم دومه دبستانه .

اوایل همینجوری بود .ولی الان خیلی بهتر شده .

هرروز روزی نیم ساعت میزارم با گوشیم بازی کنه .

میگم اول تکالیفتو انجام بده بعد بهت گوشی میدم .

دیگه الان عادت کرده وخودش میره سره درس ومشقش .

وقتایی هم که با دقت وتمیز بنویسه پنج دقه بیشتر میزارم بازی کنه

خیلی محتاج دعایم ....ممنون میشم برای براورده شدن حاجتم صلوات بفرستید .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم