2777
2789
عنوان

درمورد من چه دیدگاهی دارید🥲🙏🏻

85 بازدید | 11 پست

چه حسی میگیرید ازم

تاحالا باعث ناراحتیتون شدم؟ اگه اره، چرا

چه توصیه ای دارید بهم بگید

با زووان خوش البته:)

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوش اخلاقی 

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
بنظرم درونگرایی

دقیقا🥲

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

خوش اخلاقی

عزیزمی🙏🏻✨

تو اسمت ا داری ، یا و

هبچکدوم

ی دارم🙂😂

اسی اینو👇تو تاپیک قبلیت نوشتم میخواستم ارسال کنم دیدم ترکید😐

چقدر عجیب و دردناک پس باید به این نتیجه برسیم هرکسی که بده از بدو تولد که بد نبوده تو یه خانواده‌ی سمی بوده که باعث شده اینجوری بشه.معتاد دزد قاتل ببخشید فاحشه بیمار روانی یا خیلی چیزای دیگه.این دختر دقیقا یکی از همینا میشه و این خیلی دردناکه😔

ببخشید اسی جان فضولی نباشه درمورد زندگی خودت که گفتی کنجکاو شدم الان شما پیش بابا و مادربزرگتی و از مامانت خبری نداری؟یعنی سراغتو نمیگیره اصلا؟

یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنمایی‌های بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏
اسی اینو👇تو تاپیک قبلیت نوشتم میخواستم ارسال کنم دیدم ترکید😐چقدر عجیب و دردناک پس باید به این نتیج ...

بقرآن یه سری بی جنبه ریختن تو سایت دقیقا خودشونم نمیدونن واسه چی گزارش میزنن

دارم فکر میکنم دختره واقعا بدبخت بود و قطعا آینده خوبی در انتظارش نیست

بله الان من پیش پدرم هستم  مادربزرگم خونه خودشه و مامانم هم اراده ای از خودش نداره و داداشاش بگن بچتو سر ببر، اینکارو میکنه

نه خبری نمیگیره ازم

تابستون باهاش چت میکردم بابام فهمید گوشیو گرفت کمربند خوردم

الانم با گوشی داداشم فقط نی نی سایت دارم اونم هیچکی نمیدونه

آره عزیزم مریضند اصن🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

وای آره بیچاره دلم براش سوخت واقعا.ایشالا خدا به راه راست هدایتش کنه و درست بشه چون واقعا گناس🥲

عزیزم ایشالا که تموم مشکلاتت حل بشند و آینده‌ی خوبی در انتظارات باشه🤍🤲

یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنمایی‌های بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏
آره عزیزم مریضند اصن🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️وای آره بیچاره دلم براش سوخت واقعا.ایشالا خدا به راه راست هدایتش ...

قربونت برم🩵✨