2777
2789
عنوان

مامان تولدت تو آسمونا مبارک😭🖤

147 بازدید | 8 پست

چقدر برنامه داشتم برای فردا برای سوپرایز کردنت ولی مامان تنهام گذاشتی😔

مامان پارسال روز تولدت گفتی ارزوم اینه سال دیگه آرامش داشته باشم و تو حالت خوب باشه😭😭😭

مامان جونم الان تو تو آرامشی ولی من حالم خوب نیست مامان دلتنگتم😭😭😭😭

مامان میشه دعا کنی برام هم برای آنی که حالش خوب شه خدایا نگیر دوستمو ازم😭😭😭

میشه برای مامانم صلوات بفرستین و برای دوستم دعا کنید خوب شه؟😭😭

رو حشون شاد جاشون بهشت 

ان شالله عزیزم 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

روحشون شاد🖤

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😭😭😭

خدا بهتون صبر بده گلم

کاش مادرا رفتنی نبودن

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️