2777
2789
عنوان

خیلی بوی دهنم میاد

386 بازدید | 37 پست

یه گلو درد گرفتم نمیدونم چی بود ویروسی بود یا چی الان شدیدا بوی دهنم میاد لوزه هام ورم کرده هنوز خوب نشده گلو دردم فک کنم برا اونه 

خیلی ناراحتم چکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا مث من سنگ لوزه داری من بعد عید عمل میکنم 

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

قرص لاکتوگام بگیر قبل خواب خور

آب نمک و سرکه قرقره کن

طبیعیه چون گلوت عفونت داره

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

آب نمک غرغره کن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

برای کاهش درد و التهاب، می‌توانید از موارد زیر استفاده کنید:

1. **مصرف آب**: مصرف زیادی از آب به کاهش التهاب و درد کمک می‌کند.

2. **مصرف قهوه**: قهوه دارای خواص ضدالتهابی است و می‌تواند به کاهش درد کمک کند.

3. **مصرف آب سبز**: آب سبز می‌تواند به کاهش التهاب و درد کمک کند.

4. **مصرف آب لیمون**: آب لیمون به دلیل حاوی آبسه و آنتی‌اکسیدان می‌تواند به کاهش التهاب کمک کند.

5. **مصرف آب گرم**: آب گرم می‌تواند به کاهش درد و التهاب کمک کند.

اگر درد شما ادامه دارد یا شدیدتر می‌شود، حتماً به پزشک مراجعه کنید تا مشاوره و درمان مناسبی دریافت کنید. امیدوارم به زودی بهبود پیدا کنید.

کاربر آقا - کاربر آقا - کاربر آقا