2777
2789

سلام. خاهش میکنم بخونید چون به تک تکتون نیاز دارم

نمی‌دونم چرا اینو می‌نویسم، ولی شاید یکی بفهمه من چی می‌گم. پنج ماهه که نماز نمی‌خونم، دقیقاً از همون وقتی که فهمیدم خدا حتی یه حاجت ساده رو هم بهم نداد. حاجتی که شاید برای بقیه چیز مهمی نباشه، ولی برای من همه‌چیز بود.

من عاشق پسری شدم که فکر می‌کردم دوستم داره. یه عشق احمقانه؟ شاید. ولی واقعیت اینه که من با تمام وجودم بهش دل بسته بودم. اون‌قدر که تا یه نشونه بزرگ دیدم و فهمیدم حسودیش میشه با یه پسر حرف بزنم و با پسره دعوا کرد گفت برو برو با دختره حرف بزن

خودم بهش درخواست دادم. و همون لحظه، کل دانشگاه از این قضیه باخبر شد.رفت به همه گفت دختره میخوایت مجبورم کنه کنه بگم‌دوسش دارم.

آبرو و غرورم جلوی همه رفت، شدم سوژه‌ی حرف مردم. فقط یه چیز از خدا می‌خواستم: کاری کن این پسر بهم درخواست بده، حتی اگه از ته دلش نباشه. فقط برای اینکه این زخم کمتر بسوزه، برای اینکه این تحقیر برام قابل تحمل بشه.

ولی نه. اون نه‌تنها هیچ درخواستی نداد، بلکه تقریباً با همه‌ی دوستای دانشگاهی‌ام وارد دوستی و شد و یا درخواست رفتن تو رابطه رو داد، الا من. انگار که حتی ارزش اینو هم نداشتم که بهم یه جواب الکی بده، که یه لحظه وانمود کنه برام اهمیتی قائله.

می‌دونی دردش کجا بود؟ اینکه همه‌ دخترای اطرافم و هرکیو می‌دیدم از من بهتر بودن. از نظر موقعیت، از نظر ظاهر، از نظر هرچیزی که فکرشو بکنی. و من؟ احمقانه‌ترین کار دنیا رو کردم، نشستم شب و روز دعا کردم، نماز خوندم، از خدا خواستم که حداقل این یه حاجت رو بده. ولی هیچی.

اگه مهم بودم، اگه خدا منو می‌دید، چرا هیچ‌کاری نکرد؟

چرا گذاشت که این‌جوری خورد بشم، تحقیر بشم، احساس بی‌ارزشی کنم؟ دادن این حاجت برای خدا که کاری نداشت، ولی ندادنش برای من خیلی گرون تموم شد، خیلی...

وقتی به زندگی بقیه نگاه می‌کنم، می‌بینم که چقدر راحت‌تر زندگی کردن. اونا از ده سالگی پای پخت‌وپز و کارای خونه نبودن، یتیم بی مادر نبودن بی فانیل و بی کس نبودن مثل من جوونیشونو با درد قوز کمر از دست ندادن، آخرشم هیچ‌کدومشون یه "مرسی" خشک و خالی نگرفتن. ولی من چی؟ با همه‌ی اینا، هیچ‌چیز گیرم نیومد، هیچ‌چیز تغییر نکرد.

دیگه برام مهم نیست که نماز نخوندن گناه داره یا نه. حس می‌کنم خدا منو نادیده گرفت. اگه واقعاً بود، اگه واقعاً می‌دید، پس چرا گذاشت که این‌قدر له بشم؟

حالا فقط یه سوال دارم:

چطور باید با این حجم از ناامیدی کنار بیام؟ چطور وقتی دیگه به هیچی اعتقاد ندارم، دوباره سراغ خدا برم؟ اصلاً لازمه که برگردم؟ یا باید قبول کنم که دیگه هیچ‌چیز قرار نیست تغییر کنه؟

اگه کسی این حسو تجربه کرده، لطفاً بگه. شاید یه کم از این سردرگمی دربیام.

تورو خدا رد نشو میشه برا حاجت دلم دعا کنین به عشقم برسم بهم بگه دوسم داره برگرده درخواست بده بهم🥲 و موفقیت تحصیلیم🥺صلوات بفرستین هرکس فرستاد بگه خوشحال بشم ❤️(اللهم صلى على محمد و آل محمد)❤

یعنی واقعا ناراحتی از اینکه خدا اون آدمو ازت دور نگه داشت؟! آدمی که به قول خودت به همه دخترا درخواست دوستی میداد؟! والا باید خوشحالم باشی ! اتفاقا خیلی خدا دوستت داشت که نذاشت نزدیکت بشه 

❤️اللهم عجل لولیک الفرج💚  اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم ❣

من سالهاست مشکلی دارم و از نعمتی محرومم که همه کسایی که میشناسم از این نعمت برخوردارن . یه نعمت خیلی خیلی ابتدائی . ولی خب من ندارم و هر چی التماس خدا میکنم جوابی نمیگیرم ولی شکر خدا تا الان که از رحمت خدا ناامید نشدم . همیشه هم میگم اینم امتحان منه و حتما مصلحتی بوده که خدا این خواستمو نادیده میگیره

تو هم به این زودی جا نزن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا خیلی خیلی دوستت داشته که همچین آپم لا..  رو ازت دور کرده معلوم نبود با این علاقه آتشین که عیب هاشو نمی بینی تو رابطه میرفتی چه بلایی سر نودت می آوردی لونم آدمی که کم مونده به گربه های دانشگاه پیشنهاد بده بعدم طبیعیه اکثر اوقات پسر وقتی دنبالش باشی خودشو بالاتر می بینه 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

شما با خدا آشتی کنین و سمت خدا برگردین. خدا مشتاق و منتظر هدایت و سعادت بنده هاشه.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

میدونی داروین چجوری به یه آئیست تبدیل شد

مادرش داشت میمرد اون با تمام توان دعا کرد که خدایا مادرم و نجات بده اما خب مادرش مرد

داروینم از این حجم از نا امیدی کینه به دل گرفت و اعتقاداش و کشت

رفیق نا امیدی از دامهای شیطانه همه چی از ناامیدی شروع میشه

بعدشم به مصلحت خدا ایمان داشته باش

ماهها پیش در یک شب بارانی" نمی توانم" درونم را در زیر خروارها خاک دفن کردم تا مدتهابه احترامش لباس سیاه پوشیدم وساعتها را به شیون و مویه کردن گذراندم تا باوجدانی آسوده با می توانم دست دوستی بدهم🕊

واقعا خودتو بخاطر این بی ارزش می‌دونی که با یه پسر هرزه وارد رابطه نشدی و از خدام گله داری؟

یا واقعا دانشجو نیستی و خیلی کوچیک از این حرفایی هایی یا دیگه نمی‌دونم چی بگم

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
من سالهاست مشکلی دارم و از نعمتی محرومم که همه کسایی که میشناسم از این نعمت برخوردارن . یه نعمت خیلی ...

مهمترین شرط اجابت دعا، نزدیکی به خداست و مهمترین راهی که انسان رو به خدا نزدیک میکنه، انجام واجبات و دوری از گناهانه.
بسم الله الرحمان الرحیم.
خدا خیلی کریم و رحیمه و عاشق بنده هاشه و هیچکس از در خانه خدا نا امید و محروم برنمیگرده.
«وَإِذَا سَأَلَكَ عِبَادِي عَنِّي فَإِنِّي قَرِيبٌ أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ» بقره (2): 186.
هنگامی كه بندگانم درباره من از تو سؤال كنند، [پاسخش اين است ] كه من يقيناً نزديكم، دعای دعا كننده را چون مرا بخواند مستجاب میكنم.
اول برای سلامتی و ظهور امام زمان دعا کنیم که با ظهور، همه حاجتها برآورده میشه و دنیامون هم بهشت میشه.
بعد برای حاجتهای شخصیمون دعا کنیم و در دعا کردن، دیگران رو بر خودمون مقدم بدونیم.
من ماه مبارک رمضان سال 402 یه کتاب خیلی عالی و بی نظیر درباره دعا خوندم که دو فصل داره:
با من تماس بگیرید!
مهدی خدامیان آرانی
فصل اول: چرا و چگونه دعا کنیم؟
فصل دوم: دعاهای مفید و مختصر
++
لینک تاپیک با من تماس بگیرید:
https://www.ninisite.com/discussion/topic/10830096/

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
من سالهاست مشکلی دارم و از نعمتی محرومم که همه کسایی که میشناسم از این نعمت برخوردارن . یه نعمت خیلی ...

این هدیه رو هم خوشحال میشم بخونین.

جلوه هایی از رحمت و مهربانی واسعه الهی:
https://www.ninisite.com/discussion/topic/7657611

یعنی خدا رو میپرستی

که دنیات تأمین کنه 

یعنی خدا واسه منافع خودت، عبادت می‌کنی ؟!!!

اگر چیزی داد ، خوبه 

و خداست 

اگر نداد بنا به مصالحی و اینکه آینده رو میبینه و ....

باید رو برگردونم 

و عبادتش نکنم 

و بزنم زیر عهد بندگی !!!!!

بله درست متوجه شدم ؟!!!!!

پس امتحان کشکه 

دنیا باید همیشه رو اوج و خوشبختی باشه 

پستی و بلندی نداشته باشه 

باید در کل بهشت باشه 

تا ما راضی باشیم !

جای خدا و بنده خدا انگار استغفرالله عوض شده 

عوض اینکه ما بندگی کنیم 

همش سفارش می‌دیم 

و ناشکری میکنیم !

تازه میگیم ،اگر نداد دیگه عبادت بی عبادت و اطاعت .!!!!

پناه بر خدا از نادانی و جهل ما بنده ها 

چقد خدا تحمل و صبر داره !!!!!

اینو بدون که این طور بنده ها خسرالدنیا و الاخره میشن

یعنی یعنی دنیا و کل آخرتشون باخت میدن

یعنی خسارت میکنند در هر دو دنیا 

و همه اعمالشون  نابود میشه .

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

گاهی بچه یه چیز خطرناکو میزاره دهنش ولی مادر که میفهمه خطرناکه از دست بچه میگیره اما بچه گریه میکنه چون عاقل نیست

داستان شماهم همینه

به گیتی دوکس راهمیشه سپاس...یکی حق شناس یکی حدشناس

سلام ‌دوست‌داشتن‌خدا‌این‌بوده‌که‌به‌شما‌پیام‌نده‌وحکمت‌خدا‌‌به‌صبر‌ومرور‌زمان‌متوجه‌میشد‌واون‌موقع‌خدا‌را‌شکر‌میکنید‌ولی‌ارتباط‌ونماز‌‌بخونید‌تا‌اون‌

آرامش‌داشته‌باشید‌انشالله ‌موفق‌باشید

هیچ وقت از درگاه خدا نا امید نباش 

و دنیا و آخرت به خودش بسپار.

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج»