2777
2789

هرکسی ارزویی داره بیاید برای هم حمد بخونید 

بلکه خدا رحم بهمون کنه

حاجت مون‌خدا بده

صلوات

بچه ت چند وقتشه

اگه زیر ۳ سالشه امکان قطع دارو زیاده

نگران نباش توکل به خدا

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نزدیک دوسالامیدم در خونه خداست

TSH و T4 چقدر هست؟

لووتیروکسین بهش میدی؟ هر روز؟ نصف قرص یا کامل؟

داروها خیلی بهش کمک میکنه الان تو سن رشده خیلی مهمه هورمون های تیروئیدش کنترل بشه اینجوری رشد مغز و بدن و هوشش طبیعیه

بعد ۳ سالگی مشخص میشه که آیا دیگه نیاز به دارو داره یا نه البته بستگی به پزشک و نتیجه آزمایش ها داره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

یکی از دوستان من بچش تیرویید کم کار داشت دائم دارو میخورد بعد برد زیر نظر طب سنتی کامل خوب شده الان

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

TSH و T4 چقدر هست؟لووتیروکسین بهش میدی؟ هر روز؟ نصف قرص یا کامل؟داروها خیلی بهش کمک میکنه الان تو سن ...

تی اس اچ تغییر میکنه اما همیشه زیر پنج 

تی فور خوبه رنج نرمال

ببلهه شنه یشنبه دوشنژه 

ی قرص پنجاه کامل

تی اس اچ تغییر میکنه اما همیشه زیر پنج تی فور خوبه رنج نرمالببلهه شنه یشنبه دوشنژه ی قرص پنجاه کامل

فقط گفته شنبه یک شنبه دوشنبه 

پس بقیه روزهای هفته؟

وقتی با دارو زیر ۵ هست پس دیگه نگران نباش

من میشناسم با دارو هم اصلا طبیعی نبوده 

کم کم خوب میشه ایشالا

چیکار کزد

نمیدونم چه داروهایی داشت.اینو طبیب باید مشخص کنه.ممکنه برای افراد متفاوت تجویز متفاوت داشته باشن

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰