2777
2789

سلام 

خدا منو ببخشه من خیلی به این موضوع فکر کردم شاید حداقل دو ساله بهش فکر میکنم از طلاق و اسم طلاق متنفرم ولی اخرم مجبور شدم جدا سم الان که روزای آخر کارای طلاقمه یهو یادم افتاد واقعا سخته اون بعد تو راحت زندگیشو کنه اونم با مال و اموالی که تو زندگی با تو کنار تو به دست آورده آبم از آب براش تکون نخوره چرا چون مرده 

دخترا تو رو خدا راحت با مرده طلاق گرفته ازدواج نکنید بیشترشون اگه خوب بودن زنشون نمیرفت اخه منه زن چرا باید اون خونه خوب اون ماشینه عالی رو ول کنم برم یکی دیگه استفادشو ببره قطعا شکنجه بوده سراسر زندگی که مجبور شدم 

بمیرم برا دلت

خدایا شکرت به هزار ویک دلیل😍اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...💐حوصله بحث کردن نیست ،،،، تا اطلاع ثانوی تمام حق های دنیا مال شما ...✅   ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین💐الهی؛ گر طُ همراهم نباشی، وایِ من♡ برام دعا کنید تو دلیم سالم بیاد بغلم ،من مطمعنم دعاهاتون در حق من خیلی میگیره چون دلاتون پاکه پاکه 😍هرکی برام دعا کرد وصلوات فرستاد بگه تا منم براش صلوات بفرستم .دوستتون دارم نی نی سایتیا 😍💐😍💐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نوی برزیل چند روز پیش یه خانمی عکس یه زن دیگرو توی گوشی شوهرش میبینه میزنه همسرش رو میترکونه و بعد از اینکه جان به جان آفرین تسلیم کرد فهمید عکس های خودش بوده توی دوران نامزدیشون /=

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

همینه زن اول سختی بکشه بدبختی بکشه هزار تومن هزار تومن بزاره رو هم اخلاقای گوهشونو تحمل کنه بعد طلاق ...

خیلی درد داره 

چون وقتی ببینن زنه بعدی هم مثه اولیه شاید خودشون مدارا کنن ولی با اولی نه