2777
2789

من

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امر کنید

سلام خوبی 

ببخشید یه سوال داشتم  نمیدونی بازرس بعد چ مدت از بارگزاری مدارک و تاییدیه تأمین‌اجتماعی میاد برا بازدید من تو دفتر پیشخوانم ولی خب تازه کارآموز گرفتن تا راه بیفته یکم طول می‌کشه البته بعد از ظهر میرم دفتر بهم گفتن مشخص نیست شاید بازرس بعد از ظهر هم بیاد میترسم جریمه بشم منو اونجا ببینن گفتم حداقل ی چند روزی نرم ولی خب نمیدونم کی هم میان.

سلام خوبی ببخشید یه سوال داشتم نمیدونی بازرس بعد چ مدت از بارگزاری مدارک و تاییدیه تأمین‌اجتماعی می ...

نه گلم این کاملا اتفاقی هست

اصلا نمیشه روش حساب کرد

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

شما تازه دارید بیمه بیکاری می گیری؟

قبلا گرفته ام 

الان هنوز سه ماه نشده اقدام کردم و اولین واریزی هنوز نداشتم

پیام دادن که موافقت شده فقط

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

قبلا گرفته ام الان هنوز سه ماه نشده اقدام کردم و اولین واریزی هنوز نداشتمپیام دادن که موافقت شده فقط

نمیدونی مال شما کی اومدن بازدید مثلا یکماه بعد از بارگزاری مدارک یا دو ماه؟

نمیدونی مال شما کی اومدن بازدید مثلا یکماه بعد از بارگزاری مدارک یا دو ماه؟

من سال ۱۴۰۲ و نصف ۱۴۰۳ گرفتم یکبار هم بازرس نیومد .نمیدونم شاید منطقه ب منطقه فرق کنه

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه