2777
2789

سلام،من از خیلیاااا شنیدم که اگه به شهدا توسل پیدا کنی معجزه میکنند

میخوام از امشب بهشون توسل پیدا کنم و چله چهل شهید شرکت کنم ان شالله که جوابمو بدهند🥲

براتون توضیحاتو میزارم هرکی خواست شرکت کنه یاعلی!✨️🥹

روش توسل به ۴۰ شهید بسیار آسان است. برای این کار، ابتدا باید فهرستی از ۴۰ شهید تهیه کنید. سپس در طول چهل روز، هر روز به نیت یکی از این شهدا، ۱۰۰ صلوات بفرستید. انتخاب ۴۰ شهید به سلیقه شما بستگی دارد و می‌توانید از شهدای دفاع مقدس، شهدای مدافع حرم ، شهدای کربلا یا هر شهید دیگری که می‌شناسید، انتخاب کنید.

اسامی ۴۰ شهید که من بهشون توسل پیدا میکنم میزارم براتون تو کامنت اول

یه زیارت عاشورا هم برا شهید پلارک میخونم چون اسمشون تو لیست نیست اما دوست داشتم به ایشون هم توسل پیدا کنم🥹

بعد ۴۰ روز میام و میگم که حاجت روا شدم یا نه🥹✨️🪽🤍

کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂

1. شهید ابراهیم هادی (شهید توسل برای شفای بیماری)

2. شهید مصطفی چمران

3. شهید محمد جهان‌آرا

4. شهید عباس بابایی

5. شهید حسین فهمیده

6. شهید حاج حسین خرازی

7. شهید محسن وزوایی

8. شهيد عبدالمهدي كاظمي

9. شهید سید محمد جواد روحانی

10. شهید محمد مهدی عراقی

11. شهید علی‌محمد شریفی

12. شهید غلام‌عباس دقانی

13. شهید نادر مهدی‌زاده

14. شهید سید مرتضی آوینی

15. شهید جواد عامری

16. شهید احمد کاظمی

18. شهید قاسم سلیمانی

19. شهید محسن حججی

20. شهید عبدالله باکری

کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂

1. شهید ابراهیم هادی (شهید توسل برای شفای بیماری)2. شهید مصطفی چمران3. شهید محمد جهان‌آرا4. شهید عبا ...

21.شهید سید حسین میر رضی

22. شهید اسماعیل دقایقی

23. شهید جاسم حسینیان

24. شهید سید سعید بهشتی زاده بافقی

25. شهید حمید رضا ملاحسنی

26. شهید علی اصغر وصالی

27. شهید احمد متوسلیان (توسل برای رفع مشکل و گرفتاری)

28. شهید سید مجتبی علمدار (توسل برای حاجت ازدواج)

29. شهید غلامعلی پیچک

30. شهید علی اکبر حاجی زاده دامغانی

31. شهید حسین وکیلی قمی

32. شهید محمدرضا شفیعی

33. شهید ضیا الدین محمدی

34. شهید عبدالعلی نیکوکار

35. شهید رجب علی هادی

36. شهید سید عباس موسوی

37. شهید عبدالمجید اسلامی

38. پاسدار شهيد سيد عادل ميرعمادي

39. شهید سید حمید رضا سیاه پوش

40. شهید مهدی باکری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله حاجت روا بشید. یادمه اینجا این چله را به یکی پیشنهاد دادم برای ازدواج جالبه اون حاجت روا شد و خودم نه

تو دنیا زمانی به آرامش میرسی که توقعت را از دیگران برداری و فقط به خودت متکی باشی....

ان شاءالله حاجت روا بشید. یادمه اینجا این چله را به یکی پیشنهاد دادم برای ازدواج جالبه اون حاجت روا ...

ممنونم🥹✨️

شاید صلاح نبوده🥲

ان شالله که به حاجتهاتون برسید

منم هستم آبجی

تاریخ نوشتن امضا:اولین روز از بیست ویک سالگیم اینجا مینویسم و دعا میکنم که از این به بعد مسیر زندگی من سرشار از رشد و شادی و تجربیات خوب و جدید باشه و ایمان دارم❤️بیایم به جای تمرکز روی مشکلاروی نقاط قوت زندگیمون تمرکز کنیم به جای ترس و استرس ایمان و امید رو جایگزین کنیم و شاد زندگی کنیم خدا شادی رو دوست داره

ایولان شالله حاجت روا بشیممم

انشالله

تاریخ نوشتن امضا:اولین روز از بیست ویک سالگیم اینجا مینویسم و دعا میکنم که از این به بعد مسیر زندگی من سرشار از رشد و شادی و تجربیات خوب و جدید باشه و ایمان دارم❤️بیایم به جای تمرکز روی مشکلاروی نقاط قوت زندگیمون تمرکز کنیم به جای ترس و استرس ایمان و امید رو جایگزین کنیم و شاد زندگی کنیم خدا شادی رو دوست داره

1. شهید ابراهیم هادی (شهید توسل برای شفای بیماری)2. شهید مصطفی چمران3. شهید محمد جهان‌آرا4. شهید عبا ...

شهید 1خوانده شد 

شهید دوم خوانده شد