من بچمو میبرم مهد از قضا همسایه دیوار به دیوارمونم همون مهد مییره
دوماه اول که از کوچه میرفتیم یه کلمه حرف هم نمیزدیم باهم بعد اومد با دوستم تو مهد دوست شد و میخواست رابطه مارو به هم بزنه
بعد نتونست، بامنم طرح دوستی ریخت و زنگ میزد من کلا زنگ نزدم بهش اما باز تازگیه هی میزنگه و اسیرم کرده چیکار کنم ولم کنه رو نمیدم و زنگ نمیزنم یه سلام و احوال تو مهد وموقع برگشت که همگی برمیگردیم و تویه کوچه ایم اینم بگم که با اون یکی دوستم اگه قرار بزارم بریم بیرون زنگ من و اون میزنه که کجایین وبعدش ناراحت و قیافه میگیره دوربینم دارن من که میام بیرون هی زنگ که کجا میری😩چیکار کنم اعصابم خراب شدخ؟؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چیه هرچی علافو بیکاره راه میدین به زندگیتون . این زن چه سودی واسه زندگیت داره جز اینکه وقتتو بگیره و فضولی کنه . جواب تلفنشو یه مدت نده خودش کم کم میره . دیدیشم خودتو بزن به اون راه که ندیدی اگه هم اومد سمتت خواست حرف بزنه وارد بحث نشو بگو عجله دارم باید برم کار دارم . کلن حتی اگه بیکارم بودی همیشه جلو مردم خودت رو هدفدار و کار دار نشون بده وگرنه وقتتو میگیرن یا پلاس میشن خونت