2777
2789
عنوان

چطوری از شر این مثلا دوست خلاص بشم

484 بازدید | 33 پست

من بچمو میبرم مهد از قضا همسایه دیوار به دیوارمونم همون مهد مییره 

دوماه اول که از کوچه میرفتیم یه کلمه حرف هم نمیزدیم باهم بعد اومد با دوستم تو مهد دوست شد و میخواست رابطه مارو به هم بزنه 

بعد نتونست، بامنم طرح دوستی ریخت و زنگ میزد من کلا زنگ نزدم بهش اما باز تازگیه هی میزنگه و اسیرم کرده چیکار کنم ولم کنه رو نمیدم و زنگ نمیزنم یه سلام و احوال تو مهد وموقع برگشت که همگی برمیگردیم و تویه کوچه ایم اینم بگم که با اون یکی دوستم اگه قرار بزارم بریم بیرون زنگ من و اون میزنه که کجایین وبعدش ناراحت و قیافه میگیره دوربینم دارن من که میام بیرون هی زنگ که کجا میری😩چیکار کنم اعصابم خراب شدخ؟؟؟

جواب تلفنش نده 

بعد بگو دستم بند بوده حتما

یه دوستی داشتم بچش تازه به دنیا اومده بود زنگ زدم تبریک بگم 

جواب نداد خودشم بعد زنگ نزد

وقتی دیدمش گفتم زنگ زدم جواب ندادی

گفت نمیدونم شاید کار داشتم!!

به همین راحتی دوستیمون تموم شد

خدایا شکرت🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جواب تلفنش نده بعد بگو دستم بند بوده حتما

چند بار اینکارو کردم هی که چرا جواب نمیدی 

حق ندارم با دوستم برم بیرون یبار فهمید رفتیم لباس خریدیم نمیدونی چه قیافه ای گرفته بود

از اون طرفم پسر کوچکش هی اسباب بازی میخره بچه های ماهم گریه که ماهم میخوایم

ببین بعضی وقتا باید احترامو بزاری کنار ، بگو ب شما مربوط نیست کجام . من رفیق صمیمیتون نیستم ، جدی با ...

یبار زنگ زد  برا نون میخری مریض دخترم نمیتونم بیام مهدخریدم یهو بعد نیم ساعت رفته مهد بعدازظهری دیدم اومد دنبال دخترش و مریضم نیست

چقد حساسی، چطور با زندگی متاهلی و مشکلاتش کنار میای؟

بخدا اسیرمون کرد حسود حق ندارم با دوستم برم یجا باید اینم باشه و با پسرش اعصابمون بهم میریزه و با هر حرف مون قهر میکنه

چیه هرچی علافو بیکاره راه میدین به زندگیتون . این زن چه سودی واسه زندگیت داره جز اینکه وقتتو بگیره و فضولی کنه . جواب تلفنشو یه مدت نده خودش کم کم میره . دیدیشم خودتو بزن به اون راه که ندیدی اگه هم اومد سمتت خواست حرف بزنه وارد بحث نشو بگو عجله دارم باید برم کار دارم . کلن حتی اگه بیکارم بودی همیشه جلو مردم خودت رو هدفدار و کار دار نشون بده وگرنه وقتتو میگیرن یا پلاس میشن خونت

در رقابت با خودم 💪🏻👸🏻

میشه مهد فرزندتونو عوض کنید؟ این زنه خیلی پروعه

اخه کجا ببرمش از الان میکه پسرم سال دیگه میبرم غیر انتفاعی تو کجا میبری بیا توهم اونجا الان بگم دولتی میبرم میاره مدرسه دولتی

اما خودش بخواد مارو محل نمیده ماچیز بهش نمیگیم تازگیا اونیکی دوستم میگه ماهم باید بهش گیر بدیم مثل خودش

چیه هرچی علافو بیکاره راه میدین به زندگیتون . این زن چه سودی واسه زندگیت داره جز اینکه وقتتو بگیره و ...

من کلا نمیزنم پیامم نمیدم چون تو یه کوچه ایم زنگ میزنه به دوستم همانگ که بریم منم برا اینکه با اونیکی دوستم برم مجبور میشم باهم بریم

همش میخواد از زندگسمون سر دربیاره

هی میگه روز زن ولنتاین چی گرفتید بگیم هیچی اون میگه الکی هاا طلااااا گرفته برام پز میده بگیم خرید دماغش باد میکنه اونروز رفتم کفش خریدم با دوستم زود از ما جداشد رفت فرداش کلا لباسمو جدید بود پوشیدم داشت سکته میکرد زنگ زده افسرده شدم خودش حق داره ناراحت بشه ماحق نداریم

خب مسدوداش کن

اخه فرداش میگه چرا برنمیداری

چندبار برنداشتم چون تا بیرون میرفتم از دوربین میدید الکی میگفت چطوری چه خبر که من بگم کجا بودم منم گفتم هیچی خونم

دیروز زنگیده که زنگ یکطرفه نمیشه گفتم من بسته ایرانسل میخرم شارژنمدارم به همراه اول بزنم روم نشد بگم خوب نزنننننن