2777
2789

امروز با مامانم بحثم شد 

آخه ار بچگی سر جنگ با بابام داره 

مشاور رقته همه چی

زندگیمون خوبه هه ولي مامانم میگه خواهرت (عمم( 

خیلی از اینا 

من نامزد دارم

بحث میکنیم زنگ میزنم مشاور میگه اخلاقای خانوادگی باعث این مشکلات شده باید درمان کنی باید ب مادرت حرف بزنی

عصری گفتم کاش ایقدر باشگاه خوبی و نگران دختر خواهرتی توجهی به زندگی خودمونم داشتی

هر شب بحث نمیکردی

ار بچگی زهر من نمیکردی 

نمیشد بریم مهمونی بیایم بحث نکنه حتی الان یک هفته سر یه مهمونی بحث داره 

چند روز پیش درد و دل کردم

امروز گفت خاک تو سرت تو حتی رفیق دخترم نداری تو اخلاق نداری تو حسودی خاک تو سرت با اخلاقت تو اصلا اخلاقت خوی نیست دلم خیلی شکست 

شد

خب ک چی بخون ببین چی گفتی دوباره توضیح بده کمکت کنم 

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

خب ک چی بخون ببین چی گفتی دوباره توضیح بده کمکت کنم

ترجیها درد و دل بود

شما جای من بودین مامانمون یک ساعت بحث می‌کرد میگفت تو اخلاق نداری تو رفتار نداری چیکار میکردی وقتی مقصر خودشه

الانم اومدم بیرون میگه ول شدی روت دادم

شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترجیها درد و دل بودشما جای من بودین مامانمون یک ساعت بحث می‌کرد میگفت تو اخلاق نداری تو رفتار نداری ...

بحث نکن تو چیکار ب روابط مادرت با پدرت و خانوادش داری توجه نکن تو سپت مادرت باش ولی دخالتم نکن 

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱