یه پیمانه برنج نیم دانه یا همون دانه سالم ایرانی ، ۶برابرش آب باید بریزی دوبرابر شکر اگه کم شکر میخوری یک برابر شکر بزن ، گلاب و مغز بادام و زعفرون و کره یا روغنم میخواد ، اول برنجو بزار خیس بخوره یکی دوساعت اگه مقدوره با گلاب خیلی خوش عطر تر میشه اگه نه همون با آب معمولی ، بعد بریز داخل قابلمه آب و اضافه کن ، بزار برنج یکم بپزه بعد شکر اضافه کن و هم بزن کره و گلاب و زعفرونم اضافه کن اگه برنج و با گلاب خیسوندی دیگه گلاب و نزن ، مغز بادومم حتما تو گلاب خیس کنم نرم و خوش مزه میشه