2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتاق بچه هامو تمیز کردم 

اتاق خودمونم تمیز کردم 

آشپزخونه رو روزی یه کابینت تمیز میکنم 

فرشامو بدم بیرون دیوارای سالنو بشورم یکیم میاد خونه مبلارو میشوره 

پرده و رو بالشتی و ... میندازم ماشین 

خسته ام نباشم 

تمام دنیای منید 🦋A🦋S🦋

تنهایی یا کمک داری؟؟ و

نه عزیزم کمکی ندارم ولی خب هرماه اشپزخونه رو تمیز میکنم کابینتارو خالی میکنم تمیز میکنم توشونو یخچالم همینطور شیشه هاشو میشورم براهمین کارم سنگین نیست

کاری که دوست نداری با خودت بشه رو با بقیه نکن دنیا پر از حساب کتابه♻️                                                                   💍💚

اتاق 

کشو هارو بریزم دستمال بکشم مرتب لباسارو بچینم 

کمد تک رو بریزم مرتب کنم 

کمد قفسه هارو مرتب کنم 

کمد قدیمی‌رو بریزم مرتب کنم

کشوهای کمد قدیمی رو بریزم مرتب کنم 

کنجه ها رو مرتب کنم 

لحاف تشک رو بریزم جمع کنم 

حموم رو بشورم 

حوله هارو بشورم 

موکت اتاق خواب رو بشورم 

دیوارشو دستمال نم دار بکشم 

روی کمددواری رو دستمال نمدار بکشم 

این کار فقط واسه اتاق خواب من هست که حداقل دوروز وقت میخام چون دست تنهام و بچه کوچیکم دارم اونوقت بعضیا چجوری میان میگن دو سه روزه تموم میکنیم ؟؟؟ 

خونه مامانم ی هفته

خونه خودم ۲_۳ روز

اونم فقط شستن فرش ها 

کابینتا تمیزن

ظرفا هم تمیزن

خونه رو همیشه طی جارو میزنیم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

نه عزیزم کمکی ندارم ولی خب هرماه اشپزخونه رو تمیز میکنم کابینتارو خالی میکنم تمیز میکنم توشونو یخچال ...

آهان فقط اشپزخونرو گفتی من فکرکردم کل خونرو منظورته 

منم آذرماه خونه تکونی کردم چون تو خونم تولد داشتم الان دیک کارم سنگین نیست ولی بااین حال حس میکنم یه هفته کار دارم