2777
2789
عنوان

زن بودن یعنی چی توصیفش کن

518 بازدید | 75 پست

با چند کلمه توصیف کن.

من یه جا خوندم نوشته بود زن بودن یعنی: مامانم نذاشت...بابام نذاشت....شوهرم نذاشت...بچم نذاشت....

💔💔💔💔💔💔💔

درحال رشدی عمیق....❤️ درحال تحصیل و ادامه دادن  رشته ورزشیم . به امید روزی که بیام و بگم 📢هورااا اونی که میخواستم شد،💪متاهل 💍 ودارای فرزند .......اگه تنهایی و داری روزای تنهایی تو میگذرونی گله نکن تو داری رشد میکنی من ۱۰ سال تنها شدم ولی تونستم از دل این تنهایی سربلند بیرون بیام و یه آدم دیگه بشم ....پس نگران حالت نباش قراره قوی ترت کنه دوست خوبم😉 💯

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن بودن یعنی من فرشته نجات هستم

واقعا حتی لگه حال خودمونم بد باشه باید فرشته ی نجات باشیم

درحال رشدی عمیق....❤️ درحال تحصیل و ادامه دادن  رشته ورزشیم . به امید روزی که بیام و بگم 📢هورااا اونی که میخواستم شد،💪متاهل 💍 ودارای فرزند .......اگه تنهایی و داری روزای تنهایی تو میگذرونی گله نکن تو داری رشد میکنی من ۱۰ سال تنها شدم ولی تونستم از دل این تنهایی سربلند بیرون بیام و یه آدم دیگه بشم ....پس نگران حالت نباش قراره قوی ترت کنه دوست خوبم😉 💯

زن بودن یعنی سهم مردی شدی ک عاشقت باشه میشی با ارزش ترین و شادترین موجود زمین 

اما اگه گیر ی مردی افتادی ک بهت علاقه نداره میشی افسرده ترین غمگین ترین و پر حسرت ترین موجود جهان 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

زن بودن میشه محدودیت . ولی دید مثبتشم میشه صفا و گرمی خونه و خانواده

محدودیت رو واقعا ما زنا میتونیم بفهمیم

یعنی کسی که درک میکنه ولی درک نمیشه 

بیشتر از همه زحمت میکشه ولی به چشم نمیاد 

حقش خورده میشه حالا یا توسط شوهر یا برادر و پدر 

اختیارش دست همه هست به غیر از خودش 

حتی اگه هشتاد سالش هم بشه و باب میل خودش زندگی کنه مردم بهش میگن بی حیاست لب گوره ولی فکر چیتان پیتانه

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی