2777
2789
عنوان

دوستم بدون دعوت باخواهرش اومد عروسیم بدون کادو

| مشاهده متن کامل بحث + 1342 بازدید | 73 پست
میتونست بگه بعدا هدیه میبرم نه اینکه بگه کمکک کارم کارش زشت بوداه

افرین دقیقا من هنگ‌کردم😂بخدا ب خودشم گفتم میگفتی من هدیه نمیدم یا بعدا میدم چرا الکی گفتی کمک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شدید

یه بارم واسش پیام احوالپرسی دادم تو ایتا سريع آنلاين بودنش رو مخفی کرد و بعد شونزده ساعت سين زد بی جواب و بعدم بی دلیل بلاک کرد و قطع ارتباط کامل 🥲 

من به خدا موندم

والا من به یه نفر پیام تبریک تولد دادیم با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبول نمی کنم ناراحت ...

ای وای چ ادمایی بخدا من لنگ کادو نیستم اما پشت سرم دوروغ گفته 

اول خواستم فاز مثبت بودن بگیرم چه حتما نداشته و دلش می‌خواسته تو این شب تنهات نزاره 

اما هر چقدر رفتیم جلو دارک تر شد 

اسی جان دوستت خیلی بیشعوره نه بخاطر ندادن کادو 

بخاطر اینکه طلبکار بوده تازه که کمک مالی کردم

اول خواستم فاز مثبت بودن بگیرم چه حتما نداشته و دلش می‌خواسته تو این شب تنهات نزاره اما هر چقدر رفتی ...

افرین عزیز دل بخدا من از کسی توقع نداشتم حتی بقران ب کسی نگفتم کادو اما خیلی طلبکاره دو سه بار هم ایراد گرفت از خونمون دلم شکست من ادم احساسی هستم کل اعتماد ب نفسم اومد پایین🥺

گفته کمک مالی بهش گفتم گف منطورم این بوده باهم بیرون رفتیم 😐همین ک باهات اومدم بیرون کمک کردم ارزش ...

خب حالا وقتی به روش زدی چی گفت؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری