خدایا چرا تموم نمیشه این چه بیماری بود ک بچم گرفت سه ماهه مریضه خوب نمیشه .معدش داغون شد بچم اب شد بس ک دارو خورد .از دیروز بی حال شده .خدایا چرا این بچه سرفه هاش تموم نمیشه .........
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
انفولانزا گرفت بستری شد ده روز هم بستری بود عکس گرفتن گفتن خوبه ریش .اما بچه انقدددددد سرفه ناجور و عمیق داشت ک پشتش بالا میاورد .سه ماهه از زور سرفه بالا میاره .شبا نفسش تنگ میشه .بمیرنننننن همه این دکترا ک نمیفهمن بچه چشههههه خداااااا
عزیزم چیزیش نشده یه جورایی دیگه آلرژی شده براش تا یه مدتیشربت ایموینس بگیر براش سیستم ایمنی رو قوی م ...
عزیزم از اون طرف داروی سرکوب ایمنی میدن پردنیزولون دگزا زادیتن .من چجوری باز تقویت سیستم ایمنی بدم بمیرم من فقط بمیرم .نمیدونی چقدر ب بچه ب این ضعیفی دارو دادم بمیرم