2777
2789

خانوما وقتی جوشتون تازه هست روش پودر فیکس بزنید بزارید چند ساعت بمونه (پودر فیکس من فلورماره)

کامل خشک میشه و قرمزیش رو هم تا حدوده که زیر کرم پودر کاور بشه میگیره 

ولی یادتون باشه وقتی تا حدودی خشک شد دیگه پودر فیکس نزنید و بزارید خودش کم کم از بین بره چون جای جوشتون میمونه

پماد آد قد یه عدس بزنید روش و ماساژ بدید روند کارش رو سریع میکنه مثلا حوشی که فردا باید سرش سفید میشد امروز می ترکه

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین این کار رو با پنکک و کرمپودرم میتونن انجام بدن ولی خیلی ریسکیه اگه پوستشون مستعد لک باشه که باز ...

من خودم جوشام همیشه قلمبه میشه و اصلا نمیتونم با کرمپودر تنها کاور کنم 

همیشه اول باید خشک بشه

من پوستم خودش چربه بزنم روی جوش پماد بزنم چرب تر نمیشه؟

فقط روی جوشت بذار همه جا نزن 

تجربه ی من اینه که برای جوش های ریز خیلی کار ساز نیس جوش ریز داشتم میزدم فقط کاری میکرد بدتر نشه ولی کلا صورتم چرب بود دیگه الان فقط برا جوش مجلسیام استفاده اش میکنم فقط روی جوش میذارم ماساژ میدم 

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
من خودم جوشام همیشه قلمبه میشه و اصلا نمیتونم با کرمپودر تنها کاور کنم همیشه اول باید خشک بشه

یه چیزی من بین خریدن اسنس حلزون و اسنس هیلاریونیک اسید کوزارکس موندم

خشکی بیشتر منو اذیت میکنه و پوست گوشه لبم از شدت خشکی اگزما میزنه

مسلط به تا*روت رایدر وایت هستم دوستان