2821
2789

دکتر بهم گفته تنبلی تخمک دارم باید لاپارا کنم میخواستم بدوم هزینش چقدره و کسی هست ک با لاپاراسکوپی هم باردار نشده باشه؟؟؟

برای همه کسایی که منتظر مادرشدنن اگه زحمتی نیست میشه یه صلوات بفرستی🧡

مگه چقد کیست داری....خب شده پنج ماه قرق ضدباردارب بخور رفع میشه کاملا

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

فکر کنم  تنبلی تخمدان  داشته باشی    با لاپاروسکوپی برطرف میشه    اگه انسداد لوله نداشته باشی    اگر هم داشته باشی طی لاپاروسکپی برات باز میکنن    ایشالا که باردارمیشی  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به نظرم امید وار بودن مهمترین بخش بچه دار شدن هست 

برای من هم هزینه ivf زیاد بود عید امسال از ادامه درمان منصرف شدیم و دیگه فکر بچه رو از سرم بیرون کردم بعدش دوتا سقط داشتم درصورتی که دکترها گفته بودن اصلا طبیعی باردار نمیشم که سقطش هم بکنم

به مجزه خدا ایمان داشته باش خدا همینجادهست فقط صبر ما رو میخواد

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    

عزیزم من لاپاروسکوپی کردم اما تخمدانها نه.من بارداری خارج رحمی داشتم که توی لوله راستم بود و با لاپارا برطرف شد و فعلا ۶ ماهه مجددا برای بارداری اقدام کردم اما باوجود سلامتی کامل رحم و ضمائمش هنوز باردار نشدم

خدایا مرسی که در حقم معجزه کردی😍😍😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻

نگا کن استارتر خوابیدی؟, اومدی پیامم رو ج بده..

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
به نظرم امید وار بودن مهمترین بخش بچه دار شدن هست  برای من هم هزینه ivf زیاد بود عید امسال از ...

واای دقیقا مثل من سه میلیون خرج کردم ولی نشد دکترم گفت لاپاراسکوپی تا ۷ تومن خرج داره دیگه گذاشتیم کنار الانم جایی نمیرم دکتر دارم دیونه میشم همش گریه میکنم😢😢😢

واای دقیقا مثل من سه میلیون خرج کردم ولی نشد دکترم گفت لاپاراسکوپی تا ۷ تومن خرج داره دیگه گذاشتیم ک ...

گریه درست نیست یه مادر باید قوی باشه به خودت و زندگیت برس اومد خدا نخواست و مادر نشدی میخوای زندگیت رو هم از دست بدی من حدود 10 تومن خرج کردن  و وقتی تصیمیم کرفتم بشم یه زن قوی و برای همسرم زندگی کنم معجزه دیدم حالا شاید قسمتم مادر نشدن هست ولی میدونم باید قوی باشم و همسر خوب 

ان شا الله زود مامان میشی یه پیشنهاد گیاه خواری رو سرج کن یه مطالع دربارش کن خیلیها جواب کرفتن ازش

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    
مگه چقد کیست داری....خب شده پنج ماه قرق ضدباردارب بخور رفع میشه کاملا

اصلا نگفت.من رفتم پیشدکتر نامه ای یو ای داشتم کلی سونو کرد امپول داد برای بازوم ۲۵۰ تومن پول پودرام شد ک توی اب باید میریختم قبل غذا میخوردم ۴۰۰ تومن داروهای شوهرم قبل ای یو ای باید میرفتم سونو گفت اصلا امادگی ای یو ای نداری باید لاپاراسکوپی کنی بعدم رفت تو یه اتاق دیگه

گریه درست نیست یه مادر باید قوی باشه به خودت و زندگیت برس اومد خدا نخواست و مادر نشدی میخوای زندگیت ...

ماه قبل ۳۰۰ تومن چیزای گیاهی گرفتم ولی افتضاح بودن یعنی اصلا نمیشد خوردشون

گیاه خواری نه طب گیاهی رژیم گیاه خواری

گیاه خواری نه طب گیاهی رژیم گیاه خواری

شما چندسالتونه؟چندساله ازدواج کردین؟البته ببخشید فوضولی میکنم

شما چندسالتونه؟چندساله ازدواج کردین؟البته ببخشید فوضولی میکنم

من الاندچهل ودو سالم سال 91ازدواج کردم