2777
2789
عنوان

فرق من با بقیه چیه

196 بازدید | 25 پست

برا ی امتحانام خیلی تلاش کردم خیلی زیاد ولی اون نمره ای که میخواستم نشد خیلی ناراحتم  یکی دیگه از همکلاسیم هست که میدونم چقد درس میخونه از من کمتر میخوند و اون نفر اول شد واقعا نمیدونم چرا همش شکست میخورم

هوشش بهتره خب

منم تو مدرسه همین بودم

هیچی تو خونه نمیخوندم دبیر یه ربع قبل امتخان وقت میداد دوره کنیم همون یه ربع رو میخوندم نکره ام از اون دوستم که کتاب رو جوییده بود بهتر میشد 

همیشه ام میگفتن تو دروغ میگی تو خونه نخوندی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هوشش بهتره خبمنم تو مدرسه همین بودمهیچی تو خونه نمیخوندم دبیر یه ربع قبل امتخان وقت میداد دوره کنیم ...

مگه نمیگن تلاش از هوش بهتره ضمنا من خنگ نیستم تست هوش ۱۲۵ اومد 

دقیق نخوندی 

من یه دوستی داشتم همیشه کتاب رو پنج دور میخوند ولی فقط از روش میخوند وارد مغزش نمیشد 

باید جوری بخونی که یاد بگیری

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
مگه نمیگن تلاش از هوش بهتره ضمنا من خنگ نیستم تست هوش ۱۲۵ اومد

تست هوش اونو خبر داری؟

خب درسته تلاش مهمه

ولی یه سری چیزا ژنتیکه 

مثلا من ریاضیم کلا خیلی ضعیف بود ولی اون دوستم از من قوی تر بود

هر چند تو کنکور جفتمون یکی بود درصد ریاضی مون با اینکه اون کلاس ریاضی هم میرفت ولی من فقط سوالای امار و احتمال رو که بلذ بودم زده بودم

من دروس حفظی عالی بودم ولی مفهمومی مثل زبان و ریاضی نه

تست هوش اونو خبر داری؟خب درسته تلاش مهمهولی یه سری چیزا ژنتیکه مثلا من ریاضیم کلا خیلی ضعیف بود ولی ...

نه ولی دیگه نمیدونم چیکار کنم اردیبهشت کنکور دارم و واقعا از خودم ناراحتم

نه ولی دیگه نمیدونم چیکار کنم اردیبهشت کنکور دارم و واقعا از خودم ناراحتم

تو فقط تا جایی که میتونی تلاشتو بکن که بعدا شرمنده خودت نشی بگی کاش بیشتر تلاش میکزدم کاش بیشتر میخوندم کاش وقت تلف نمیکردم و فلان

درگیر مقایسه و حسادت و اینا نشو 

رقابت خوبه ولی حسادت و اینطوری بهم ریختن نه