2777
2789
عنوان

ازدواج در سن بالا خوبه یا نه

146 بازدید | 15 پست

از نظر خودم مزایا و معایبی داره

من در خصوص دخترا میگم

مزایا: 

تا این سن پیشرفتت رو کردی و به موقعیت اجتماعی خوبی رسیدی

پخته و عاقل شدی میتونی انتخاب خوبی داشته باشی

میتونی مادر با تجربه ای باشی و بچه ات بهتر تربیت کنی

معایب:

ترجیح اکثریت دخترای کم سن هستند و کم شدن مورد برای ازدواج

فشارهای عاطفی و جنسی

سخت شدن بارداری

و اینکه با بالا رفتن سن دختر، سن پسرایی که میان برات بالامیره و تو سن بالا اگر دنبال پسر مجرد بدون سابقه ازدواج باشی کم هست و پسرای مجردی هم که دیر ازدواج میکنن احتمالا تجربه های زیادی داشته باشن و ....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سختی بارداری که الان وجود نداره یه فریز تخمک میکنید تمام ..من معتقدم که مجردی خوش بگذرونید دیگه ازدو ...

برعکس کسی که عشق و حالش کرده نباید تنوع طلب شده باشه؟ 

سختی بارداری که الان وجود نداره یه فریز تخمک میکنید تمام ..من معتقدم که مجردی خوش بگذرونید دیگه ازدو ...

فریز تخمک مگه الکیه هزار دردسر داره کلی دارو هورمونی باید مصرف کنی...بعدم گیریم فریز شد و از فریز درومد سالم و انتقال موفق بود مادر سن بالا به چه درد میخوره اول پیری و‌مریضی بچه جوونیش بزاره .اگه خوب بود الان دکترا خودشون تو بدبختی های رزیدنتی بچه نمیوردن به زور پرستار و فامیل بزرگ کنند

فریز تخمک مگه الکیه هزار دردسر داره کلی دارو هورمونی باید مصرف کنی...بعدم گیریم فریز شد و از فریز درومد سالم و انتقال موفق بود مادر سن بالا به چه درد میخوره اول پیری و‌مریضی بچه جوونیش بزاره .اگه خوب بود الان دکترا خودشون تو بدبختی های رزیدنتی بچه نمیوردن به زور پرستار و فامیل بزرگ کنند