2777
2789
عنوان

از بیکار بودن و خونه داری خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 43 پست
من خیاطم اینروزا وقت سرخاروندن ندارم الانم ک نی نی سایتم وقت خواب ظهرمه ک چشام گرم بشه....از ۴ونیم ص ...

برای خیاطی چقدر پول لازمه تا بتونم کلاساشو برم؟چقد طول میکشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سبد تریکو طراحی چهره خیاطی نمد دوزی ساخت اکسسوری بافتنی ساخت گل با روبان شمع سازی

اینایی که گفتم پول کمی برا شروع میخاد و پر درامد خودم توی همشون بودم و در آمد خوبی داره اما نتونستم ادامه بدم

فکر میکردم مردم دیگه همش لباس اماده میخرنمن خیاطی بلدم دلم میخواد کار کنم ولی میگم کی میاد مزد بده

خیلی ازمشتریام کاربازاری پسندشون نیست 

مثدکیک خونگی ک صدبرابر خوشمزه ترو باکیفیت تراز کیک قنادیه

خیاطی هم همینجوره دیگه 

کاردست کجا کارتولیدی کجا🤗🤗🤗🤗

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
برای خیاطی چقدر پول لازمه تا بتونم کلاساشو برم؟چقد طول میکشه؟

اموزشگاه درست و حسابی باید بری هزینه هم الان ک نمیدونم ولی من ۲۰ سال پیش مدرک بین المللی گرفتم با بهترین اموزشگاه 

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
کدوم آموزشگاه رفتی ؟ تهرانی ؟

نه  من استان فارس هستم

چ دوره‌هایی رفتی ؟همه رو رفتی

من فقط نازک دوزی  رفتم 

همینو ک بری بعداز چندسال کاروتجربه ضخیم دوزی ومجلسی برات راحت میشه