2777
2789

دوماه داریم خونه میسازیم سقف و.... زدیم 

شوهرم یک هفته هست مغزم خورده میگه چرا مامانت اینا نیومدن یه اسفندبیارن 

یا حتی یه زنگ خالی نزدبگه چیکار میکنی کاری کمکی خواستی بگو 

مامانم بهم زنگ زد چندباری از من پرسیده ولی شوهرم می‌خواسته به اون زنگ بزنن 

به مامانم یه بار گفتم گفت به من چه مگه من خونه میسازم که بگم بعد برام جبران میکنی و....

تو روستا هم قبل این ساختیم ولی مادرم نیومد دیدنی و اسپند و.... بیاره 

ولی برا همه عموهام و عمه و.... که ساختن برده 

خودش دوبار خونش تعمیر و کاغذ دیواری کرد آمد موند خونه ما من براش اسپند و شیرینی و کیک و.... بردم 

حالا شوهرم لج کرده میگه دیگه بهشون احترام نمیزارم و عید نمیام و...

منم موندم وسط😔 

حق با کیه من چیکار کنم روانم بهم ریخته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق باشوهرته،چرا مادرت اینطوری رفتار میکنه؟؟ مشکلش چیه؟؟حداقل به احترام دختر خودش یه کاری و انجام بده

عزیزان دعا کنید منم دامنم سبز بشه 👶🌱😍 هرکی الان که زنده ام چشم دیدن منو نداره، وقتی مردم میخوام نیادسر قبرم پاش بشکنه👀🚬 

این خاله زنک بازی چیه اسپند بازی چه صیغه ای اخه !زنگ و زنگ بازی همش توقع و توقع توقع ایرانی جماعت فق ...

خوب تو ما رسمه برا ساخت خونه فامیل نزدیک و... اسپند و شیرینی میبرن و برا دیدنی خونه هم میبرن

حق باشوهرته،چرا مادرت اینطوری رفتار میکنه؟؟ مشکلش چیه؟؟حداقل به احترام دختر خودش یه کاری و انجام بده

شوهرم دیروز زنگ زد به مامانم گفت  حالا زنگ زده میگه ن می‌خوام بیاید ن برید 

قرار نیست کاری بکنی نفس عمیق بکش به زندگیت ادامه بده هر کدوم گله کرد بگو مشکل خودتون هست .تو مسئول عقده ای بودن و کم کاری بقیه نیستی هر گوسفند و از پای خودش آویزون میکنن