2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا حق گفتی الان یه تاپیک بود نوشته بود بدون دخول میشه باردار شد تاپیک ها قبلی شو دیدم همه نوشته ب ...

دقیقا یه مشکل همینان که میان  اطلاعات  الکی میدن و میرن

دیشب مردک هول با کاربری زن اومد تاپیک زده خانم متاهل درخواست دوستی بفرسته خصوصی حرف بزنیم کل دو صفحه ...

الان یکی همچین تاپیکی زده بود   همه تاپیکاش همین بود  یکی بیاد خصوصی مشکل دارم و فلان

یکی نیست اینو تعلیق کنه

واقعا حق گفتی الان یه تاپیک بود نوشته بود بدون دخول میشه باردار شد تاپیک ها قبلی شو دیدم همه نوشته ب ...

چرا فکر می‌کنید نمیشه؟ بعد بقیه رو به بی اطلاعاتی متهم میکنید؟! 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

الان یکی همچین تاپیکی زده بود همه تاپیکاش همین بود یکی بیاد خصوصی مشکل دارم و فلانیکی نیست اینو ت ...

نه فقط من بدبخت کوچکترین حرفی بزنم سریع تعلیق سیاسی

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

دقیقا یه مشکل همینان که میان اطلاعات الکی میدن و میرن

اره بعضی ها از روی بی عقلی اطلاعات الکی میدن تو دل ادم رو خالی میکنن کلی استرس میدن 

بی‌حب‌علےنفس‌کشیدن...                                  ننگ‌است:)❤️‍🩹🥀

عزیزم طرف ۱۰۰ تا تاپیک اینجوری زده بود تازه هم عضو شده بود بعد تاپیکاش هم همه قفل بود مشکوک نیست به نظرت😐

نخیر نمیشه   اینقدر احتمالش کمه   که تقریبا نشدنیه

حد اقل اگر میخوای همچین اطلاع رسانی بکنی  باید بگی  ۵ درصد میشه اینجوری باردار شده   

وقتی میخوای اطلاعات علمی بدی  سواد گفتنش هم باید داشته باشی  چون فقط باعث نگرانی یه عده زیاد میشه 

عزیزم طرف ۱۰۰ تا تاپیک اینجوری زده بود تازه هم عضو شده بود بعد تاپیکاش هم همه قفل بود مشکوک نیست به ...

با اون کار ندارم ولی اینجا دیدم کسی گفته باکره هستم و دخول نداشتم و دختر هستم و طرف ارضا شده و رفته داخل و باردار شده بود 

نخیر نمیشه اینقدر احتمالش کمه که تقریبا نشدنیهحد اقل اگر میخوای همچین اطلاع رسانی بکنی باید بگی ...

اینقدر با اطمینان صحبت نکنید پست بعدی گفتم 

اره بعضی ها از روی بی عقلی اطلاعات الکی میدن تو دل ادم رو خالی میکنن کلی استرس میدن

الان یکی تاپیک زد درباره اچ پی وی 

محتوای خودش چرت  یه عده بد تر از خودش اومدن چرندیات گفتن و رفتن   جالبه  سریع هم قفل کرد  رفت

یارو اومده میگه  اچ پی وی  مثل اچ آی وی 

با اون کار ندارم ولی اینجا دیدم کسی گفته باکره هستم و دخول نداشتم و دختر هستم و طرف ارضا شده و رفته ...

منکه نمیگم نمیشه درصدش کمه 

بعد من منظورم اینکه طرف مارو سرکار گذاشته چیکار به اینکه حامله شده یا نشده دارم