2777
2789
عنوان

پول ندارم عینک بگیرم

297 بازدید | 21 پست

چشمام ضعیف پول ندارم عینک بگیرم 

چند بار پول تو جیبی هامو جمع کردم وای خرج شد 

تو دانشگاه خیلی اذیت میشم 

شنیدم تامین اجتماعی یک بار پول عینک میده کسی میدونه چطوریه

و اینکه پول عینک طبی الان چنده

من بیمه تکمیلی ام 

عینکم شد ۲۷۰۰

۲۵۰۰ رو بیمه داد

۲۰۰ خودم دادم

میتونستم عینک ۲۰۰ تومنی ام بگیرم و ۲۳۰۰ دستشون ذخیره میموند واسه دفعات بعد‌..

ینی به یه بار دو بار نیست واسه عینک ۲۵۰۰ میدادن کلا

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

[QUOTE=372559752]مشکلتون چشمام ضعیفه رفتم دکتر گفت باید عینک بزنی چند سال پیش ولی گرون بود نتونستم ب ...

همچین گرون نبست که میگی، من رفاه بودم بخرم طرف اومد با عینک و شیشه بدون بیمه خرید ۳۰۰..

خالمم رفت بدون بیمه با شیشه و همه چیش باهم شد ۵۰۰

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

تامین اجتماعی ام همینطوریه بنظرت

خب بنظر من نیست که قربونت برو هر عینک سازی که بری بهت میگن چجوریه توضیح میدن 

نمیدونم

من بیمه تکمیلی ام عینکم شد ۲۷۰۰۲۵۰۰ رو بیمه داد۲۰۰ خودم دادممیتونستم عینک ۲۰۰ تومنی ام بگیرم و ۲۳۰۰ ...

چه خوب

عینک من شد ۲۹۰۰

بیمه فقط ۴۰۰ تومنشو داد

البته بیمه من تامین اجتماعیه

تامین اجتماعی ام همینطوریه بنظرت

سالی یه بار یه مبلغی میدن 

اگه عینک در حد همون بگیری پول بیشتر لازم نیست بدی 

برو بینایی سنج ازشون بپرس چقدره بگو نمیخوام بیشتر بشه 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

همچین گرون نبست که میگی، من رفاه بودم بخرم طرف اومد با عینک و شیشه بدون بیمه خرید ۳۰۰..خالمم رفت بدو ...

حتماجنس شیشه وفریم ارزون برداشته 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖