به طرز فجیعی همه چی غمگینه،آدما غمگینن،خیابونا غمیگینن، هرچی میشنوی غمگینه،هرچی میبینی غمگینه،اتـفاقات این مدت غمگینه،سلولـام غمگینن،قلبم غمگینـه،مغزم غمگینه،
به غم تبدیـل شدم🙂🙂🤝🏻💔
این و تو یه چنل دیدم خیلی خوشم اومد
خب چجوری بگم، پوستهی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.
عادیشب حرف این بود بین این همه تلخی اقلا پرسپولیس ببره اونم نبردانگار خاک مرده ریختن
بابام خدایی نکرده تا مرز سکته رفتن بخاطر این فوتبال های مزخرفشون
خب چجوری بگم، پوستهی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.
من از استرس فکروخیال خوابم نمیبره وقتی هم میخوابم دو ساعت بعد بیدار میشم دوباره یه چندساعتی بیدار می ...
زندگی ما توی ایران🙂🤝🏻💔
خیلی دلم سوخت🥲اون همه جوون با ذوق رفتن تو این اوضاع کاش اقلا خوشحالشون میکردن بی عرضه ها
عزیزم چ حرفا
ایران تو چی پیشرفت داشته که تو فوتبال داشته باشه🥲💔