2777
2789
عنوان

روش جلوگیری

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 64 پست
مطمئنی با چشم خودت دیدی😨

اره بخدا وقتی حامله بودم میرفتم دکتر دو نفر دیگه بودن که جفتشونم دستگاه داشتن و باردار شدن

همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مثل نمونه گرفتن برا پاپ اسمیر

من پاپ اسمیر نرفتم درد داره دراوردنش

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏
چند مدل ای یو دی هست از مدلی که مس بیشتر داره و جنسش بهتره استفاده کن حتما مدلی گذاشتن که یدونه مس د ...

من خودم میترسم کلا....شوهرمم نه میزاره دستگاه بزارم نه قرص بخورم فقط کا...

همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍
خودشو بیرون تخلیه کنه خب داخل بریزه یعنی چشماش ضعیف نمیشه

فوق تخصص چشم گفته بود بخاطر روش جلوگیریه گقته بود روشتون رو عوض کنین عوض کردیم شماره جشمش ثابت شد لیزیک کردیم قبلش دو سال نتونستیم لیزیک کنیم

مثل نمونه گرفتن برا پاپ اسمیر

وای من هر سری میرم میگه بیا برا تست پاپ اسمیر از ترسم نمیرم...😩😩😩

فوق تخصص چشم گفته بود بخاطر روش جلوگیریه گقته بود روشتون رو عوض کنین عوض کردیم شماره جشمش ثابت شد لی ...

نه بابا یعنی تا این حد

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏
یعنی با ایودی هم باید جلوگیری داشت؟؟؟

نه من اصلا جلوگیری نکردم

فوق تخصص چشم گفته بود بخاطر روش جلوگیریه گقته بود روشتون رو عوض کنین عوض کردیم شماره جشمش ثابت شد لی ...

خب منکه زنم چیکار کنم ثابت شه 😅😅😅

هرسری میرم لمصب۲۵صدم ضعیفتر شده.

الان شده پنج😢😢😢

منتظرم ثابت شه برم عمل🤓🤓

ببخشید لیزیک چیه

عمل چشم

ده ساله گذاشتم هشت سال استفاده کردم خیلی راضی بودم ماه اینده دوباره ده ساله میخوام بذارم

درد داشتین وقتی دراوردین من خیلی میترسم