2777
2789

دقت کردید همه تاپیکا چقدر خاله زنک بازی شده واقعا 4تا صحبت خوب ندیدم که بشه تو این محیط ادم یکم اموزش هم ببینه . همه شوهراشون یا نمیخوانشون یا مادرشوهره سیخ میزنه یا داستانای همینطوری :)) متاهلی انقدرم حاشیه نداره بخدا :)))

عزیزم حرف شما قبول ولی خداروشکر خانواده شوهرت خوبن بعضی از خانوما واقعا ازدستشون دارن زجر میکشن

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره دیگه.پناهی و جایی جز اینجا ندارن.

والله گاهی وقتا بعصی ازمسائل رو نمیتونی حتی به مامانت بگی

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

والله گاهی وقتا بعصی ازمسائل رو نمیتونی حتی به مامانت بگی

اره والا چیزای عجیب میبینم   یا سوالای خصوصی و شخصی میپرسن مثلا کیفیت روابط زناشویی دیگران یا حقوق شوهرشون چه دردی از شما دوا میکنه نمیدونم 

خب دلشون پره بنده‌های خدا‌. میان درددل میکنن.تاپیک خوب هم من دیده‌م. کمه درسته.

البته اینم حرفیه شاید از تنهایی میان حرفاشونو ناشناس میزنن بلکه سبک شن ولی من با این نظر خواستن کمی مخالفم چون بعضی وقتا میبینم جوابایی که دادن خیلی بدتر میکنه شرایط طرف رو

عزیزم حرف شما قبول ولی خداروشکر خانواده شوهرت خوبن بعضی از خانوما واقعا ازدستشون دارن زجر میکشن

آره موافقم با حرفتون منم میبینم افرادی که خانواده های بدی به پستشون خورده خدا نیاره برای کسی ولی خب مسئله اینه اینجا نمیشه راهنمایی درستم بگیری از کسی بعد طرف میپرسه شوهرم خیانت کرده چیکارش کنم ؟خب مگه ما چقدر در جریان روابط شما هستیم بعضی وقتا همین نظرات ضد و نقیض همه چیز و بدتر میکنه