2777
2789

من دارم.

همه چی روی مخمه

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره مناز صدا مارچ و مورچ حالم به قدری بدمیشه دستمو گازمیگیرم برا اینکه به طرف حمله نکنم.خیلی وقتا تن ...

کی دچار شدی الان چندسالته؟درمان؟تو درس و شغل و ازدواج مشکلی نداری؟

خودم ینی تا حد جنون میرم 

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

با بابام همش جنگ دارم‌ سراین قضیه.توماشینیم میریم مسافرت چیزی بخواد بخوره از قبل اعصابم خراب‌میشه.خیلی بهش گفتم ولی میگه مزه میده.متاسفانه از وقتی یادمه این‌‌رو مخم بوده و با اینکه گفتم‌نکن ولی فایده نداشت.نمیدونن چقد حالم بد میشه.داداشامم خیلی وقتا صدا درمیاد از دهنشون.فک کنم فقط مامانم سایلنته.درعذابم.نمیگم کل زندگیمو مختل کرده اما نمیتونم نشنوم.کوچکترین صدای ملچ و ملوچ شاخکامو تیز‌میکنه

با بابام همش جنگ دارم‌ سراین قضیه.توماشینیم میریم مسافرت چیزی بخواد بخوره از قبل اعصابم خراب‌میشه.خی ...

تا آخر عمر همراه آدم هست؟یا کم میشه به مرور که سن بالا بره؟یکی دیدم میگفت اول شدید بوده و الان چهل سالشه کمتر شده خیلی و بیخیال شده،شما چیزی نمیدونی؟

نمیدونم اختلالش تو زندگیم‌چیه.ولی خب‌شاید یکیش اینه که فکر‌میکنم اونا عمدی اینکارو میکنن باوجود اعتراضای‌من.قهرای‌من.فریادهای من.اگه بمن‌یکی‌میگفت اینجوری‌نخور‌ دیگه تکرار‌نمیکردم.پس‌ بدبینم کرده نسبت ب اطرافیان‌نزدیکم.این پس شد یکیش

درمان نرفتی دنبالش؟چه حالتایی داری تو اون زمان؟کی دچار شدی و الان تو زندگی شخصی و مشترک و هرچی مشکل ...

درمان نداره که باید بسازی باهاش . هیچی اون زمان دلم میخواد اون صدا آزار و خفه کنم صدتا فش میدم بهش تو دلم و اگر قرار باشه شوهر کنم اولین چیزی ک دقت میکنم اینکه ببینم رفتارا و حرکاتش سایلنته یا با صدا وگرنه نمیتونم تحمل کنم 

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

نمیدونم اختلالش تو زندگیم‌چیه.ولی خب‌شاید یکیش اینه که فکر‌میکنم اونا عمدی اینکارو میکنن باوجود اعتر ...

وای دقیقا اینکه کسی درکت نمیکنه و ادامه میده ب کارش