2777
2789
عنوان

بعد کراتین چرا اینجوری میشه

233 بازدید | 17 پست

سلام عزیزان من سه هفته پیش موهامو کراتین کردم خیلی خوب شده ولی وقتی میرم حمام و موهام خیس میشه یه بوی عجیب میگیره هر چی شامپو و ماسک مو اسپری مخصوص مو میرنم فایده نداره تا زمانی که کامل خشک بشه بوش هم میره  شما هم اینجوری بودین ؟ینی تا آخرش قراره همینجوری باشه ؟

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده

بوی همون کراتینه ، مال من یه هفته بود

شامپو فری سلفات بزن خراب نشن

نه تو مانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی،به حباب نگران لب یک رود قسم،و به آن لحظه شادی که گذشت غصه نیز می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند.تو زندگی لحظات خوب و بد داریم،که فک میکنیم سخت ترین لحظاتن،باور کنید هیچ کدوم نمیمونن و میگذرن،قدر داشته ها،پدر و مادر،برادر و خواهر،دوست و فامیل رو بدونیم،با ادمایی ک باهامون خوبن بی نهایت خوب باشیم،همیناست که میمونه مگه چقدر عمر میکنیم؟عمری که یه ثانیه بعدش معلوم نیست،اگر کسی بدخلقه و باهاتون نمیجوشه،باهاش بد رفتار نکنید فقط فاصله بگیرید و بگذرید چون ما از شرایط و مسیر زندگی اونا خبر نداریم شاید تو باتلاق خودش غرق شده،چیزایی هست که در موردش نمیدونیم،جبران کنید کسی قراردادی نداره بهتون خوبی کنه،توی لحظات قهر و عصبانیته ک ارزشمون باید نشون داده بشه وگرنه توی خوشی و خرمی که همه خوبن و قابل احترام،هیچ وقت توی این لحظات کسی رو خراب نکنین،بدشو نگید،هر چیزی رو ب زبون نیارید،خط قرمزا،حساسیت ها و راز های طرفو روی دایره نیارید همونجور که برای خودتون دوس ندارین،خودشون پشیمون میشین،پول در بیارید،پس انداز کنید،توی زندگی خیلی بکارتون میاد پس انداز و رزق حلال ادمو بالا میبره،اما براش انسانیتتو زیر پا نزار وباعث ضایع شدن حق کسی به اندازه یک ریال نشو،بابت پول غصه نخور، اما تمام تلاشتو برای بدست اوردن و نگهداریش بکن،حد اعتدال در پرداختن بهش هم فراموش نشه،یوقت چنان غرقش بشین ک زندگی و عزیزتر از پول ها رو یادت بره،راه حفظش خرید اول مسکن،طلا،دلار و خودرو هست ،راه افزایشش کار کردن،سرمایه گذاری و درست خرج کردنه،به خودت برس و خوش پوش باش، ادم تمیز و مرتب با دندان های تمیز و بوی خوب و با کفش های بدون لک و لباس های خوش رنگ همراه لبخندو همه دوست دارن و شیک بودن گرون بودن نیست ، شیک یعنی چیزی رو بپوشی که خودتو توش میبینی و بهت بیاد و به دلت باشه،کتاب بخونید رمان ، تاریخ و بیهوده وقتتو هدر نده با یجا نشستن و زیاد خوابیدنو تفریح زیاد کردن موافق نیستم چرا ک ارزش ها و موقعیت های ایندتون رو به خطر میندازه ، سعی کنید اطلاعاتتون رو از محیط پیرامون،مسایل روز،تلفن های هوشمند،بازار، اجناس،اونچیزی ک توی زندگی خودت و اطرافیانت بهشون میپردازن بالا ببر اگر تا اینجا خوندی خوشحال میشم برای ارامش اول دل خودت و بعد دل من یه صلوات بفرستی،ممنون🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تازه کراتین کردم برا منم بوی مواد کراتین میده که اولش میزنه

ولی اگه بوش بره صافیشم میره تحمل کن

جالبه بوشو فقط خودم میفهمم

برا توام بعد یکی دوروز چرب میشه؟ 

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

منم تازه کراتین کردم برا منم بوی مواد کراتین میده که اولش میزنهولی اگه بوش بره صافیشم میره تحمل کنجا ...

اره حس میکنم چرب میشه

دختره گفت با شامپو معمولی هم میتونی بشوری فقط هفته ای دوبار با شامپو مخصوص

آره طبیعیه بوی مواد کراتینه بعد یه مدت طبیعی میشه 

شامپو و ماسک مو بدون سولفات بزن بعد از حمام حتما موهاتو کامل با سشوار خشک کن همون‌جوری که سشوار می‌گیری هم موهاتو تیکه تیکه شونه کن تا قشنگ صاف بشه 

متاهل 💍 متعهد 💕 همسر و پسرم همه ی دنیای من🥰

آره طبیعیه بوی مواد کراتینه بعد یه مدت طبیعی میشه شامپو و ماسک مو بدون سولفات بزن بعد از حمام حتما م ...

مرسی عزیزم باشه حتما

اره حس میکنم چرب میشهدختره گفت با شامپو معمولی هم میتونی بشوری فقط هفته ای دوبار با شامپو مخصوص

نه عزیزم با شامپو معمولی بشوری موهات زودتر خراب میشه و موادش  از بین میره موهات میشه همون که بود

متاهل 💍 متعهد 💕 همسر و پسرم همه ی دنیای من🥰