ازدروغ متنفرم.تمام تلاشمومیکنم دروغ نگم،لطفا به من دروغ نگید چون من به احترام آدما،به حرمت انسانیت،همیشه حرفاشون رو باورمیکنم،باورم از سادگی نیست،از صداقت است.
ازدروغ متنفرم.تمام تلاشمومیکنم دروغ نگم،لطفا به من دروغ نگید چون من به احترام آدما،به حرمت انسانیت،همیشه حرفاشون رو باورمیکنم،باورم از سادگی نیست،از صداقت است.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
معمولا از روز سوم لتروزول میدن و روزای ۷ ۸ ۹ بستگی ب نظر دکتر امپول میدن که رشد میده و روز ۱۳ پریودی سونو میدی سایزش رو چکمیکنن و امپول ازاد سازی و اقدام ب بارداری میکنی
تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...
پس نگران هیچینباش یه قرص بهت میدن رشد میکنه اصلا چیز مهمی نیست فقط تنبلی نداشتی؟؟ کیست های ریز ریز ...
نه نبود چیزی