2777
2789
عنوان

عکس بیبی چک

237 بازدید | 29 پست

امروز روز ۳۲ سیکلمه و روز ۱۶ سیکل آی یو آی کردم، تا دیروز بیبی چک‌هان هاله خیییلی ضعیفی می‌نداخت که بهش امیدی نداشتم، امروز این شده، بیبی چک مارک لاوین که گفته بین ۵ تا ۱۰ دقیقه نتیجه رو بخونید برای من قبل ۵ دقیقه خط دوم مشخص بود و هی پررنگ‌تر شد، آیا باردارم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آی یو آی منظورت چیه

آی یو آی برای مواردی که مورفولوژی اسپرم پایینه و یا تنگی دهانه رحم ممکنه وجود داشته باشه انجام میشه که اسپرم تقویت شده رو در روز تخمک گذاری داخل رحم وارد می‌کنن.

مرسی عزیزم، واقعا امیدوارم مثبت باشه و بمونه برام سابقه سه تا سقط داشتم

مثبت که هست برای موندنش استراحت و آرامش یادت نره مطمئن باش اگه استراحت نسبی داشته باشی و خوشحال باشی نی نی هیچیش نمیشه چون جنین کاملا سالم انتخاب شده

زندگی هنوز قشنگیاشو داره،،باور کردم،،باور کن