2777
2789

من ده ماهی هست عاشق یه پسری بودم

هم دانشگاهیم بود... همو می‌شناختیم باهم در ارتباط بودیم

بهش نخ میدادم اما نمی گرفت... تا اینکه یه شب بهش از احساسم گفتم

گفت متوجه علاقه من بوده ولی نمی‌خواسته بیاد جلو چون به اندازه من مذهبی نیست و نمی‌خواد به اعتقاداتم خدشه ای وارد کنه و عذاب وجدان بگیره و...

(همین داستان آشنا که الان پسرا دنبال ازدواج نیستن و دنبال یکی برای خوش گذرونی ان)

خلاصه گفت تو دختر خوبی هستی و نمی‌خوام با تو باشم.

دو ماه بعد دوباره صحبت کردیم اومد گفت

ازت خوشم میاد ولی نمی‌خوام تو رو معطل خودم بکنم

نمیدونم خدا بزرگه...

گفت دخترای پیجمو آنفالو ریموو کردم و به تمرکز سابقم نیاز دارم و تو رابطه ای نمیرم تا وقتی دانشگاه و کار و باشگاه با هم باشه...

از طرفی برای تولدش یه دستبند بهش داده بودم که همیشه تو دستش می‌انداخت...

از طرفی هم اصلا نمی‌خواست با من بیاد تو رابطه 

یجورایی بدون اینکه بگه تو آب نمک نگهم داره...

بهش گفتم حالا یه روز بریم بیرون صحبت کنیم

گفت سرم شلوغه باهات هماهنگ میکنم...

منم منتظررر تا دو و نیم ماه بعد خبری نشد

تا اینکه شب ولنتاین تو خیابون 

دست تو دست با یه دختر دیگه دیدمش:)

اون شب دوباره بخاطر فشار های عصبیم سر این آدم 

پنیک کردم کل شب رو مردم و زنده شدم 

فرداش دختره رو پیدا کردم بهش پیام دادم

گفتم به این پسر دل نبند، کارش که باهات تموم شه مثل یه دستمال کاغذی کثیف پرتت می‌کنه دور...

بعدش با خودش حرف زدم که اینطوری گفت💔

منه احمق فکر میکردم تو این مدت واقعا سرش گرم کار بوده... نگو به من دروغ گفته...

آخرش هم گفت من دروغی بهت نگفتم و به تو مسئولیتی ندارم:)))💔💔💔💔💔💔💔💔

قشنگ چاقو رو کرد تا ته قلبم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستت نداره چرا بخاطرش میجنگی از اولم که داشت میپیچوندت بعدم که تو خیابون دیدیش با یکی دیگه کلا باید قضیه رو میبستی نه اینکه کش میدادی چون اتفاقی بینتون نیفتاده بود حتی رابطتون به دیت اول نکشیده 

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌