2777
2789
عنوان

دزدی لطفا بیاین

120 بازدید | 18 پست

خانما یه جایی کار میکنم یکی از مراجعین از روی میزکارم یکی از ابزارامو دزدید وفهمید من فهمیدم.قیمت مادی زیاد نداره ولی ارزش معنویش زیاد بود نمیدونم پیگیری کنم پسش بگیرم یا بیخبالش بشم.

پیگیری کن پس بگیر 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوری فهمید که فهمیدی بعد پس نداد

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
مدرک داری پس بگیر

ببین کلا ۴۰ تومنه ابزارم.افغانیه خودش ترسید از فهمیدن من.تهدیدش کنم میاره.ولی دوستم میگه بذار بره شاید باهاش کاری کنه بتونه پول دربیاره دزدی نکنه.ولی میترسم تو دلم بمونه یادگاری بود

ببین کلا ۴۰ تومنه ابزارم.افغانیه خودش ترسید از فهمیدن من.تهدیدش کنم میاره.ولی دوستم میگه بذار بره شا ...

دزد بهش خونه و ماشین هم بدی دزدی میکنه

ازش بگیر ابزار رو

ی ابزار برو بخر مثل اون بده بهش

یادگاری بحثش جداست

باید تهدیدش کنم

عب نداره بگیرش اخه ۴۰ تومن  چیه که بخاطرش دزدی میکنن بعضیا دسشون هرزه عادت کردن 

اونو ازش بگیر بگو اگه لازم داری یکی برات تهیه کنم 

جون یادگاریه بعدا هی حسرت میخوری چرا پس نگرفتمش