2777
2789
عنوان

من یکم گوشت میخام بخرم بدم به نیازمندا از کجا پیدا کنم نیازمندارو

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 83 پست
آخه کارتن خوابها که نمی تونن با مواد خام غذا بپزن! من خیلی دوست دارم به کارتن خوابها غذا بدم ولی اطر ...

فکر کنم پارک ها یا کارگر ها روزمزد که اطراف میدان ها هستن

اتفاقا من هم خیلی وقت هست توی فکر این کارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خدا خیرت بده بخدا حتی اگر ذره ای نون خشک دادی به یک پرنده خدا فراموش نمیکنه خداروشکر ک تو خونه ...

والا من خودم مستاجرم ولی  اگه ببینم واقعا کسی احتیاج داره به اندازه وسعم کمکشون میکنم

منم یبار منو دوستم دوتا بستنی نونی حصیری گرفتیم من بازش کردم خواستم بخورم دیدم دوتا بچه اتباع عین جن ...

من غذای اماده گرفته بودم برای خونه 

چند تا بچه از بچه های همسایه مون با ذوق گفتن نذریه ؟ دلم نیومد بزنم توی ذوقشون گفتم اره 

خلاصه شب هیچی نداشتیم جز نون و پنیر و دو تا تخم مرغ نیمرو 🤣

من خودم سختی وو خطرشو به جون میخرم خودم شخصا ببرم از نزدیک بدم که خیالم راحت باشه میرسه دسته نیازمند ...

عزیزم از مدرسه ها بپرس 

اکثرا بچه ها ساده و صادقن نمیتونن پنهانش کنن 

بگو بهم معرفی کنید ببرم منزلشون

والا من از خدامه درآمدش زیاد باشه خب اصلاً دربیاره روزی یه تومن والا این همه پشت میز نشین میخورن حال ...

درسته کاش همه در رفاه و امنیت مالی به سر ببرن 

ولی بعضی ها هم شرافت ندارن هم پول درمیارن و هم ترحم میخرند  باعث میشن کمک ها به افراد مستحق واقعی نرسه و کسی به کسی کمک نکنه