2777
2789

الان یکی تاپیک زده طرف داداشش تصادف کرده رفته کما

این زرت زرت استوری گذاشته😐

هیچ چیز تو اینستا واقعی نیست

زیبایی مردم و زندگی های رویایی شون

باعث سرخوردگی میشه که چجوری من انقدر سگ دو میزنم و به هیچی نمیرسم

بلاگرایی که بیشتر مروج خیانت هستن تا ازدواج 

این بلاگره هانیه هاشمی

خونش انگار ایوون طلاعه آدم کور میشه

با موی بافت و هفت قلم آرایش پیاز تفت میده 

جوون ایرانی همچین تصوری از زن آیندش پیدا میکنه که زن منم باید با آراسته ترین شکل ممکن بره پای گاز

بعدم یه مشنگی مثل این هانیه رو میکوبه تو سر همسرش که چرا تو مثل اینا خوجل نمیکنی موقع غذا پختن😐

من که باشم تاب نمیارم شوهرم بخواد همچین مقایسه ای بکنه منو و جدا میشم

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا مردا اصن این بلاگر خاله خانباجی هارو پیگیر نیستن

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

آره کاش اینستا نیست و نابود بشه واقعا

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

حذفش کن راحت زندگی کن

منکه حذفش کردم

بخدا هردفه وارد اینستا میشدم انقد انرژی منفی میگرفتم که حد نداشت

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

من از نی نی سایتم حس بدی میگیزم

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍      دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺             

بابا مردا اصن این بلاگر خاله خانباجی هارو پیگیر نیستن

همشون نه ولی هستن

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

حذفش کن راحت زندگی کن

منم حذف کزدم خیلی وقته

آره کاش اینستا نیست و نابود بشه واقعا

اره آدم دیگه غصه نمیخوره که چرا نومزدش دایرکتشو نمیبینه

یا چرا یه النا نامی نشسته تو زندگیش ...

من از نی نی سایتم حس بدی میگیزم

نی نی سایت وایب صمیمانه تری میده