2777
2789

۹۰ سالشه مریضه میگن آخراشه البته زبونش اندازه یه آدم ۳۰ ساله کار میکنه فقط کلیه هاش خرابه ک دیالیز میشه و برای دسشویی رفتن کمکی احتیاج داره

حالا پسرعموی شوهرم زنگ زده فرداشب بیا اینجا ببینم چیکارکنیم برای مراسمش! 

پسرام دنیام💖

وای یاد نقی و ارسطو افتادم 

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐😐😐😐😐

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامهای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

وااااای یادمه واسه بابابزرگم داییم وسایل بابابزرگم رو اورد گفت ببینیم چیا داره.

وای خدا اشکم درومد

مرده خورا منتظر مرگ کسین

عین کرکس

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

من جای شوهرت بودم میگفتم  برای مراسم خودت؟؟

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

ببین عزیزم دیالیز نهایت دوساله اینا دوام میارن حتی از شیمی درمانی هم بدتره 

اگر حالش بدع ودکتر گفته خوب حق دارن ی سری کارا بکنن 

منم پدربزرگم  ۱۰۰ سالش بود کلا ۲ سال نشد دیالیز  بدنش عفونت کرد فوت شد

وااااای یادمه واسه بابابزرگم داییم وسایل بابابزرگم رو اورد گفت ببینیم چیا داره.وای خدا اشکم درومدمرد ...

حالا پدرشوهرم بیچاره هیچی نداره از خودش اما فامیلاش عجیب منتظر مرگشن

پسرام دنیام💖