2777
2789

جاری های بعد از شما نسبت به شما

شرایطشون چجوری بود

از لحاظ خرج و مخارجی که براش کردن، عروسی و طلا جواهر و خونه ای که براش گرفتن؟

مادرشوهرم با اینکه وضعشون خوب بود

ولی برای من خیلی خسیس بازی در اوردن و کم گذاشتن توی همه چیز

حالا برادرشوهر کوچیکه م به سن ازدواج رسیده

همش با خودم میگم برای این عروس هم همون خسیس بازی هارو در میارن یا اینکه برای این یکی خوب خرج میکنن...

نمیدونم واقعا

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عروس بزرگم 

مراسمهای من بیشتر و بهتر بود ولی تمام خرجش با شوهرم بود ,,هیچکس کمکش نکرد

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد

من هزینه های عروسی رو شوهرم داد برعکس اون دوتا جاریام بهترین ارایشگاع و گرونترین لباس عروس رو گرفتم جهیزیه بزرگ هم پدر داماد میگیره اینجا من به انتخاب خودم رفتم اون جاریا طبق سلیقه پدرشوهر بود وسایلاشون البته من احترامشونو بیشتر دارم اما حاضرجواب هم هستم ینی کسی پا رو دمم نمیزارخ😂

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه
وارد این بازی نشو فقط خودت زجر می کشی و زندگیت خراب میشه اخر سرم میشی عروس بده

اره میدونم

خیلی سعی میکنم ذهنم رو کنترل کنم

اما نمیتونم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚

من جاری کوچیکه ام و خیلی برام خرج کردم طفلک جاری بزرگم هیچی، همه هم همیشه میگن، ولی خداییش دوتامون با هم خوبیم، هردو خوش ذاتیم. جاری بزرگم بهم گفت تو انگار آبجی کوچیکم فرقی نداره خوشحالم که عروسی خوبی گرفتن برات

حلقه و سرویست نسبت به بزرگا چجوریه

واس اون کلی طلا خریدن

واس من ن

اینم شانس مایه😐

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

من جاری کوچیکه ام و خیلی برام خرج کردم طفلک جاری بزرگم هیچی، همه هم همیشه میگن، ولی خداییش دوتامون ب ...

وای منکه بردارشوهر بزرگم پیش باباش کار میکنه همیشه میگم این زنش چطور با ای درامد کم میسازه

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه