2777
2789
عنوان

دخترم شبا بی قراری میکنه

199 بازدید | 21 پست

۳ هفته اس از شیر گرفتمش همش موقع خواب بزور و گریه تا چند ساعت باید بخوابونمش اصن نمیخوابه هی بهانه میاره بعدم گریه و جیغ وحشتناک قبلا بهتر بود الان داره بدتر میشه هر شب ؛نکنه ازینکه از شیر گرفتمش؟ هی خودمو نفرین میکنم چرا از شیر گرفتمش

امشبم خیلی وحشتانک گریه کرد منم سرش داد  میزدم بزور خوابوندمش شوهرمم اصلا درک نمیکنه همش حرف میزنه الانم همون خوابوندش

تجربه مشابه ای داشتین؟ چیکار کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه اصلا داد نزن خواهش میکنم لطفا لطفا اون الان تو سخت ترین موقعیت زندگیش هست بهش رمان بده دختر منم همین بود چنان تو خواب جیغ میزد من خوف میکردم اما درست شد یکم گذشت

نمیدانم ، شاید تا ابد در دلم ماندی ...💔

تدریجی گرفتی یا یکدفعه ایی؟؟؟رفلاکس داشت؟تاصبح خیلی شیرمیخورد؟

چشم برهم زدنی مردکوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم💓💓

اتفاقا همسایمون همین امشب برام تعریف میکرد برا بچش همین مشکل پیش اومده منم گفتمش اگر شبا فقط اینجوره حتما از چیزی ترس برده یا بخاطر ترس جدایی از مادر اینجوری شده بهش آرامش بده یه اسپند هم براش دود کن

طبیعیه اصلا داد نزن خواهش میکنم لطفا لطفا اون الان تو سخت ترین موقعیت زندگیش هست بهش رمان بده دختر م ...

بخدا اصن دست خودم نیست یبارم زدم رو دستش😢

میشه بپرسم تا چند وقت اینجوری بود؟

اره منم داشتم چون از شیر گرفتی گشنش میشه من شبا قبل از خواب چند قاشق فرنی بهش میدادم اروم میشد میخوا ...

من قبل خواب سیرش میکنم ولی مقاومت میکنه اخر شبم باز بیدار میشه میگه په په یا اب یا گریه

شیر تدریجی میگرفتین بجه اذیت نمیشد ، خاطرتون باشه همیشه شیر تدریجی بگیرین مثلا یه واحد شیر خشک کم کنین یا دفعات سینه مادر ، بعد تا کامل حذف شه .یک ماه ممکنه طول بکشه ، از اون طرف پوشک یه دفعه بگیرین .