2777
2789
عنوان

پول بلاگری حلاله ب نظرتون❓

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 55 پست
اونوقت این پولا خوردن داره؟عججب البته بلاگر با محتوا و خوبم هستا من اون چرتاشون رو میگم

آره دیگه من که راضی نیستم

اولین سود فروشمو بود کم کم جمع کردم دادم تبلیغ دیده بشم🙃

عجله،همیشه عجله...کدام گوری میخواستم بروم؟؟

داستانش رو کامل میدونی؟

خیلی دقیق ک نه چون از نزدیکانش نیستم ولی در حد حرف و حدیث مردم شهرمون . ظاهراً اولش زندگی خوبی داشتن ی پسر هم دارن متولد۹۰. ولی رفته رفته خانم ک بلاگر میشه و بواسطه شغلش تبلیغ میگیره ی تور طبیعت گردی ک لیدرش ی پسر مجرد بوده بهش تبلیغات میده و با تورشون می‌ره طبیعت و کلیپ تبلیغاتی و باب آشنایی باز میشه تا جاییکه خانم باردار میشه از دوست پسر و قضیه بجایی میرسه ک تصمیم ب قتل همسرش میگیرن و بالاخره عملیش میکنن و چند ماه بعد از فوت همسرشون بچه دوم بدنیا میاد و از بد روزگار کپی دوست پسر و بعد ده ماه دستشون رو میشه اونم با پیگیریای خانواده مقتول چون ب عروسشون شک کردن

لطفا واسه برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستین.🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متوجه نشدم عشق و حال چه ربطی به آشغال ها داشت چند تا فالوور داره؟ درامد داره تبلیغ اینا میگیره

متوجه نشدن نداره، فراموش کردم ویرگول نذاشتم توی جمله م !

گفتم که اصلا شبیه پست هاش نیست زندگیش. 

شوهرش تا حرف نزدن خوبه ،حرف میزنن جنگ جهانی میشه خونشون، بچه هاش رو‌مثل چی کتک میزد ما باید میرفتیم جداشون میکردیم انقد ترسناک میشدن.

اشغال گذاشتن دم واحد هم یعنی بی فرهنگی چیزی که برعکسشو نشون میده توی پیجش. وگرنه کی مامورا شهرداری میان توو اپارتمان دم خونه اشغال بردارن ک اینا دم واحد میذاشتن اشغال هاشون رو!!!!!

بله درامد و تبلیغ داره.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
بفرما دیگ نمونه ازین بارزتر😂😂منم اصلا باور ندارم زندگیاشونو

انقدم مهربونه توی پیجش همه دوست دارن فامیلش باشن مهمونش بشن😀 

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
متوجه نشدن نداره، فراموش کردم ویرگول نذاشتم توی جمله م !گفتم که اصلا شبیه پست هاش نیست زندگیش. شوهرش ...

خب مجبورن اینجوری وانمود کنن 

اگه از دعوا و کتک بزارن که کسی نگاهشون نمیکنه 

🌻بعد از اون همه تاریکی خودم برای خودم نور شدم 🌻

خیلی دقیق ک نه چون از نزدیکانش نیستم ولی در حد حرف و حدیث مردم شهرمون . ظاهراً اولش زندگی خوبی داشتن ...

اخه شنیدم خود دوست پسره تو یوتوب لو داده ماجرا رو

🌻بعد از اون همه تاریکی خودم برای خودم نور شدم 🌻

اخه شنیدم خود دوست پسره تو یوتوب لو داده ماجرا رو

اره اینم من تو کامنتا دیدم ولی درست نگفته بودن چطور لو داده بوده الآنم ک پیجاشونو از دسترس خارج کردن

برو ی کامنت خوشگل براش بزار🤣

ما بعد از چندماه فرار کردیم ازون اپارتمان😀 کامنت بذارم جاری مهربونم ممنونم که هم خودمون هم مستاجرهامون رو‌فراری دادی  😂 انفالوش کردم نمیدونم هنوز داره خونه تکونی میکنه یا نه🤣 البته دم عیده حتما مشغوله

ما بعد از چندماه فرار کردیم ازون اپارتمان😀 کامنت بذارم جاری مهربونم ممنونم که هم خودمون هم مستاجرها ...

من بودم نگهش میداشتم گاهی واس تفریح و خنده میرفتم ی دید میزدم😁