هرکسی دانشگاه آزاد درس بخونه بی سواده؟ گذشت اون موقع که فقط بچه های دانشگاه دولتی با سواد بود ، اون کسی که بخواد درس بخونه هم تو آزادش میخون هم توی دولتی ، خیلی از بچه های دانشگاه آزاد سطح علمی شون بالاتر از بچه های دولتی هستش ، این فکر رو دیگه تمومش کنید . دانشگاه دولتی همچین گل و بلبل هم نیست
متاسفانه قبول ندارم من با رتبه ۱۲۵ منطقه ۱ دولتی قبول شدم یعنی سطح هوش و پشتکار من با کسی که با رتبه چن هزار آزاد همون رشته رو خونده برابره؟ با عرض پوزش فقط توجیه کم کاریه صحبتاتون
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
متاسفانه قبول ندارم من با رتبه ۱۲۵ منطقه ۱ دولتی قبول شدم یعنی سطح هوش و پشتکار من با کسی که با رتبه ...
بعد تو دانشگاه اون کسی که کلی تلاش میکنه و مقاله مینویسه ، اون کسی که المپیاد شرکت میکنه با کسی که صرفا افتخارش دولتی خوندنه یکی هستش ؟ اون کسی که میره عملی تحقیق میکنه کلی کتاب میخونه با کسی که صرفا داره دولتی میخونه یکی هستش ؟ سطح هوشی هم هیچ ربطی به اینکه کجا درس میخونی نیستش . نظریه هوش گاردنر رو بخون حتما چون حرفت خیلی وقته منسوخ شده
بعد تو دانشگاه اون کسی که کلی تلاش میکنه و مقاله مینویسه ، اون کسی که المپیاد شرکت میکنه با کسی که ...
عرضم به خدمتتون من رتبه المپیاد هم دارم یه نفرم از غیر دولتی ندیدم جز رتبه های برتر المپیاد شایدم باشه ولی من ندیدم حداقل اون سالی که من رتبه آوردم همه از دانشگاه های دولتی برند بودن مقاله رو هم که ماها هم داریم مینویسیم بحثی ندارم اگه نمیخواید قبول کنین که دانشگاه های دولتی سر پایان نامه و مقاله دانشجو رو پیر میکنن
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
دقیقا منم میخواسم به شما بگم باشه و بحثی ندارم اینطوری توجیه کنین خودتونو😁