2777
2789
عنوان

دلم میخواد کل درسای دانشگاه دانشگاه رو بیفتم یا حذفشون کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 820 بازدید | 41 پست
سعی کن درستو بخونی از یه راه دیگه سر صحبت رو باهاش باز کن ....مثلاً میتونی بری با یکی از دوستاش رفیق ...

چشم عزیزم اتفاقا چندتا از دوستاش رو شناختم گفتم یکاری کنم نزدیک شم بهشون برم امارشو دقیق دربیارم

چشم گلم ممنونم ازت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزدلم حالت چطوره؟ 

تاپیکاتو داشتم میخوندم🥲

دیدم گفتی احتمالا کراشت از دانشگاهتون قراره بره و اینا

خیلی ناراحتت شدم الان حالت بهتره عزیزدلم؟🫠💔اصن تونستی خبری ازش بگیری؟

خیلی وقته تاپیکم نزدی نگرانت شدم🫂🥲❤️

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

وای نه نکن این کارووو

من دلم سوخت برای زخمتات

بابا اون حتی رلت هم نیست اصلا تو براش مهم نیستی چرا میخوای این کارو بکنی؟؟

مطمئن باش پشیمون میشی

بابا حداقل باهاش تو رابطه برو ببین اصلا قبول میکنه باهات بیاد تو رابطه بعد اینجوری جان فشانی کن

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

دقیقا منم اومدم ببینم حالش چطوره! چیکارکرده 🙌🏽😶

دقیقا خبری ازش نیس، نگرانش شدم🥲

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

اسی جان من تاپیکای تو رو خیلی وقته دنبال میکنم قضیه کراشت چی شد؟

منم مثل تو بودم هر کاری برای رسیدن بهش کردم حتی مستقیم گفتم ولی منو نخواست تا یک سال بعد خودش اومد پیام داد دیدمش اخلاق و رفتارشون دیدم ولش کردن اول من مثل سگ التماس میکردم آخرش اون🤣

چی بگم؟ از سختی هام که زیادن یا دل خوشی هام که ناچیزن

من تایپیکاتو خیلی وقته دنبال میکنم چرا نیستی دیگه🥲

وای دقیقا منم خیلی وقته منتظرشم نمیدونم چرا دیگه نمیاد سایت🥲

چه ادمای پیگیر و مهربونی هستیم ما😂🥲ولی کاش یه خبر بده لااقل

وای آره واقعا🥲😂❤️من اصن پیگیری تو خونمه😂

عاشق خودمون شدم🥹😂

وای دقیقا کاش برگرده سایت یه تاپیکی بزنه خیلی وقته چک میکنم خبری نیست🥲