2777
2789
عنوان

ولیمه حج عمره

403 بازدید | 15 پست

سلام دوستان ،به نظرتون اگه کسی بره حج عمره و با فامیل مثلا خاله و عمو و ...خداحافظی نکنه و برگشتن هم ولیمه نده ،حرکت زشتی انجام داده؟ 

ما قراره دو هفته دیگه بریم حج عمره،سالهاست که ایران هم زندگی نمی کنیم و شاید هرچند سال یه بار فامیل رو ببینیم ،الان مادرم می گه از حج بیایید باید ولیمه بدید .در حالی که من اصلا نمی دونم باید چی بگم به فامیل و کلا حرفی ندارم با فامیل .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورم اینه که شما اگه یه همچین فامیلی داشته باشید که هرچند سال یه بار ببینید بعد بفهمید رفته حج و به شما نگفته و ولیمه هم نداده ،بعدا ناراحت می شید ؟ کلا توقعی ازش دارید؟ فقط می خوام بدونم حرف مامانم با توجه به شرایط امروز جامعه ی ایران منطقی هست یا حرف خودم.

ولیمه برا حرف زدن نیستاچند تا فامیل اصلی رو دعوت کن یه شام بده تموم

فامیل اصلی یعنی دقیقا چه اشخاصی؟ مثلا خاله های و دایی و عمو و عمه ی خودم و شوهرم با بچه هاشون بالای ۱۰۰ نفر می شن .من اصلا بعضی هاشون رو دقیق نمی شناسم مثلا خیلی دقیق نمی دونم عروس های خاله ام چه شکلی هستن و ....

به نظرت یه کم عجیب نیست یکی که سالهاست اصلا ندیدیش زنگ بزنه بگه حلال کنید ؟ دقیقا چی می گن پشت تلفن ...

عزیزم بگین دارین میرین سفر حج ، اگه حقی به گردنتون هست لطفا ببخشین همین بازم اگه سختتونه همون استوری هم کفایت میکنه

نه / ایران که نیستی/ فامیل رو هم درست حسابی نمی شناسی اون وقت واسه کی می خوای خاطرات سفر بگین؟!/ اصل ...

تو ولیمه خاطرات می گن؟ تو ولیمه چی کار می کنن دقیقا؟ مامانم فقط غذا خوردنش رو می گه .