فریحاااااااااا مدیر عضویت: 1401/03/20 تعداد پست: 231 عنوان کسایی که تجربه بارداری دارن یا اقدام هستین | مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 33 پست سلام خانومای عزیزیه سوالی داشتماز کجا بفهمیم تنبلی تخمدان داریم یا تخمک ازاد نمیکنیم؟پریودامکاملا منظمه و ترشحات تخمکگذاری همراه با درد رو هم دارم 1403/11/29 | 21:30 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ist عضویت: 1403/11/29 تعداد پست: 9 بی بی چک زدی؟ نه هنوز گفتم یه کم دیگه صبر کنم تا پنجشنبه چون سیکل من ۶ روزه اس اگه تا آخر تایم پریودی خبری نشد بی بی چک بزنم
فریحاااااااااا مدیر استارتر عضویت: 1401/03/20 تعداد پست: 231 امروز صبح پریود شدم 😔😔😔بارداری کنسل این ماه 🫤 اوفففف امون ازین پریودیغصه نخوریاااا این ماه خدا دل هردومونو روشن میکنه😘راستی یه خانمی بود میگفت بعد چند ماه با جوشونده هویج و انجیر جواب گرفتهمن میخوام این ماه اگه پریود شدم حتما بخورمتو هم شروع کن به خوردن تا ۱۲ ۱۳سیکلت
ist عضویت: 1403/11/29 تعداد پست: 9 اوفففف امون ازین پریودیغصه نخوریاااا این ماه خدا دل هردومونو روشن میکنه😘راستی یه خانمی بود میگفت ب ... ممنونم عزیزم ❤️ ایشالا به زودی خبر مامان شدنت را بشنوم قشنگم 🌸🌸حتما امتحان میکنم تو اینستا منم دیدم که میگفتن جوشانده انجیر خیلی خوبه 🫶🫶🫶